Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Allah'in izniyle olmayacak sey yok kardesim..
Bizler yeter ki, O'na yonelelim.. O bizleri en kolay olana eristirir..
Allah bizlere zorluk dilemez..
Oyle bir dunya istiyorum ki, dusundukleri icin insanlar katledilmesin.. !
Dogru veya yanlis, aramizda hukmedecek olan Allah..!
Kargaya yavrusu sahin gozukur misali..
Tartisalim, konusalim, beraber arastiralim, hadislerin hepsinin sahih olmadigi apacik, mezhepler arasinda ki farkliliklar da bunlarin kanitlarindan.. Hadisleri, sadece bir tarih kitabi gibi okuyorum.. ve tarih kitaplarina dayali din olmaz..
Ancak, isteyen namazini elini baglayarak kilar, bir hadisten dolayi, kimisi ellerini baglamadan, kimisi de der, ben tarihten ornek almak istemiyorum, kendi ayinimi yaparim..
Kimisi sakal birakir, ozenir, kimisi kravat takip modern giyinir.. Bunlar din degildir..!!
Kisilerin secenekleridir.. Tek tip, tek gorunuslu, tek sabit fikirli insanlar olamaz..
Kimisi Allah'a inaniyor, kimisi inanmiyor, kimisi ortak kosarak inaniyor.. Bu demek degil, inanmayanlari oldurecegiz katledecegiz.. Her insan, fitraten muslumandir.. Sadece, bizler Islam'i dogru yasamaya caba gosterelim, sekilcilikte bogulup kalmayalim..
Yetimi yoksulu yolda kalmisi doyurmada yarisalim.. !
Dunya, dayanisma gorsun..!!!
Filistin, musluman ulkelerin ortasinda can cekerken, muslumanlarin birliginden, bahsedemeyiz.. !! Her olen filistinli mahsum bebeklerin acilari yuregimizde bir hancer gibi !!!
Dogu-Turkistan'dan bahsetmiyoruz bile, cogumuz ovunuyoruz, Turkler genis cografyaya yayilmis diye.. Ne fayda !!
Cecenistan, Afganistan, Irak, Nijerya aclikla debellenirken..
Avrupa'nin gobeginde daha dun Bosna'da muslumanlara yapilanlar unutulmusken, Musluman ulkeler, birbirlerine dost gorunen dusman ulkeler halindeler..!!
Muttefikleri, ABD AB Cin ve Rusya.. Cikarlari Para.. Sermayeleri; Mahsum Halk.. !!
icimden geldi, bu duygularimi da paylasayim dedim..
bu kadar karamsarliga ragmen, umidimizdir bizleri ayakta tutan..
__________________ Hayat sen ne güzelsin
|