Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
buğz Yazdı:
asil sapıtanlar sizlersiniz.bana cevap ver haydut.benim meil adresime senin meilinin ne işi var. haydut ben sana değil sen bana ve cemaate hakaret ediyorsun haydut. ben şeyhime inanmadin diya değil bana nasıl allahtan başkasına tapıyorsun diye bir kelime yönlendiriyorsun be onun için beddua ediyorum haydut al sana beddua allah tamamladığı nuru için kötü ve kendi çikarları için saf insanları kandırmaya alet edenlerin belasını versin..sen şimdi cevap ver haydut benineden rahatsız ettin..herkezin inancı kendine ben senin tapindiğin şeylere hiç dil uzatıyormuyum haydut..acele cevap yaz =====not .sorulara olsun |
|
|
Hayirdir Seyhinin sana Tuvaletde bile Rabita yaptirarak sundugu cennetden uyandirdigimiz icin kizdin. hakkini insan olarak helal et. Bak MELE BUGZ kardesim. Su ayete benimle birlikde tekrar et.
Araf Suresi 196. ."Benim veli'm, o Kitap'ı indiren Allah'tır. O, hayır ve barış seven kulları koruyup gözetir."
Benim Rabbim ve ve velim Allahdir. Bunu gonul rahatligi ile soyleyebildigin zaman icin rahat eder. Simdi rahatsizligi rahatsizlik ayetlerin anlamini carpitmanizdan dolayidir. Cok mu zor geliyor elindeki ilmihali birakip Kurani alip, yahu burdaki bu adamalar ayetleri carpitmissiniz diyor, dogru olabilir mi diye bakmak..
Allah o dediklerinin hepsini belasini versin. Mursidi mesrulastirmak icin ayetleri carpitanlarin da belasinida versin. haydi kolay gelsin. Bizde bu yollardan gectik. Senin tek dostun Allah rehberin de Kuran olmali. Al eline Kurani soylenen ayetleri kontrol et. Kuran isirmaz. Rabbim ilmimi artir diyede dua et..
Eger burda yazilanlar yanlis ise sabah kadar yat kalk beddua et. Hatta RABITA ile RUHlar almine gec. Belki Seyhinde sana katilir.
Araf 3. "Rabbinizden size indirilene uyun, O'ndan başka velilere uymayın! Sizler pek az düşünüyorsunuz"
__________________ Dabbetciler icin buraya: Bu Allah'in Dabbeti: www.hansvonaiberg.org
Iskenderciciler icin buraya: Buda Allah'in Mehdisiymis! www.iskenderalimihr.com bakabilirsiniz
|