Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
selam hanifulus kardeşim
Demekki ortak paydamız varmış .Oda Hanifislam ..Demekki millete ibrahim olmaya çok ihtiyacımız var.
İşin aslı ,ister birileri zazalar kadim türklerdir desin ister kürt desin ister arab, ister sümer artığı, veya başka birşey..
anadilim olan bu dili çok iyi biliyorum,bu dil çok köklü bir dil olmalıki bu güne dek yaşayabilmiş.müstakil bir dil olmasaydı hakim diller arasında erir giderdi.bu dille her şey yazılır çizilir.
özellikle bu diller bu ülkenin kültür zenginliği olarak vardırlar.Türk kardeşler bu dillere sahip çıkmazlarsa elin gavuru gelir sahip çıkar ,o halde o zalimlere pirim vermeyin vermeyin ki pkk gibi zalimler gelip bize demesin dilin yasak varlığın yasak..bizi zalimlerin kucağına itmeyin.abi iseniz abilik göreviniz yapın.
ortak site olayına gelince buna ne zamanım nede birikimim müsait.lakin arada bir baktığım bu siteye zaman zaman katkı yapmayı düşünüyorum.benim için kürtçe veya türkçe fark etmez.Ama siteye kürtçe birkaç başlık açılması kürt dilinde kuran mesajının yazılması inanın kürt dostlarınızı memnun edecektir.Hakikata aykırı sözlerin dili ne olursa olsun fark etmez bu bağlamda gayri kurani türkçe yazıların bir kıymeti harbiyesi de olmaz.
selam ile
|