Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Ha bir de,
O'nun kitaplarını tavsiye etmeyi bırak da! sadece gerçeklerin sesi olan kur'an-il hakim'i tavsiye et! sayın dostumuz...
B. Ayberk'in kitapları bilim kitabı olmadığı gibi kendisi de bir bilim adamı değildir.
Literatür taraması diye bir şeyden haberiniz yok sanıyorum sizin!
O kullandığınız yabancı isimle de olsa literatürde, o isimlere karşı gelen bir bilimsel buluş yahutta makaleye rastlamanız da mümkün değildir!
İnanmazsanız tarayın bulursanız da bize buradan haber veriniz lütfen!
Yazdığınız üzere "search: aiberg hans, heiberg, weisschild" onun salladığı isimleri bunlardır! kitaplarında bahs ettiği kuramlara atıf ile bir bilimsel makaleye veya onlara ait olan bir teze rastlarsanız lütfen bizimle paylaşınız dost.
Bilimin vulgarizesi sayılabilecek bir üslup ile future Science bab'ından butür kitaplar piyasalarda çok mevcuttur. Kargadan başka kuş görmez ve bilmez olanların, bunun farkına varmaları zor iştir.
Kitaplarında ayetler kendi bahs ettiği öğreti bağlamında tevil edilmektedir. Yani çağdaş bir muhaddisle karşı karşıya bulunmaktayızdır.
Gurdiyef gibi isimler de zaten batıda cemaatleri olan ezoterik gruplardır. Oralara üye mi bu ayberk acaba? yada çalıntı bir felsefeyi, bizlere mi kakalamaktadır?
Müteşabih ayetlere sarıldığına göre(çoğunlukla) bu işte bir bit yeniği vardır diye dikkatli olmak durumundayız dostlar! Çünkü, bu konuda Rabbimizin uyarıları mevcuttur!
Aslında onu(ayberk) dikkatli okuyanlar bilirler ki, kitap(qur'an) ile alakasının bulunmadığı bir realitedir. Zaten, şeytanın kurgusunun zayıf ve "kulları" üzerinde bir sultanının bulunamayacağı da qur'an'da belirtilmişken! bu sözlerimizi kitaptan haberi olanlar çok iyi bileceklerdir.
Evet dostum, bizlere bu adamınızın bilimdeki kariyerini, literatürdeki kaynaklarla ispatlamanız lazımdır!
Profesör imiş! nerede ve adresi lütfen? bizlere sağlam olarak adres bilgileri(literatür) veriniz bizler de bu adamı muhatap alıp yalan söylemiyor diyelim!
Farklı düşüncelere sahip olduğumuz noktasından, Allah kelamında birleşmek gibi bir yönteme gelebiliriz inşaAllah. Ama, bu insanın doğru sözlü ve yalancı olmadığını bizlere bu isteklerimize yanıt vererek cevap verebilirsiniz!
Veremeyeceğinizi şimdiden sizlere önbilgi olarak iddia edeyim dostum (: sizde beni yalancı çıkarın haydi!..
Yani gerçekten prof olsa ne olurdu? en azından yalan söylemediğini görmüş olurduk kariyer bağlamında yani!.
Bizlere doğru söz olsun da, isterse dağdaki çobandan olsun amenna! bizler onu da baştacı etmesini bilenlerdeniz hamd olsun Allah'a..
Bazı ahmak ayberkçiler derler: Siz neden söze bakmıyorsunuz? sözlerinin tamamı yalan diyoruz! pekiyi sizler niçin akl etmeyi düşünemiyorsunuz?
Mahşer sürprizi, Cinnlere mü'min olan bir taife veya fırka;
Hannas Kod adı:Hans-ül Hannas
Dede HDR " " :İblis-i Lâin
__________________ EûzûBillahimineşşeytanirracim&BismillahirRahmanirRahiym..
|