Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Abdullah16 Yazdı:
Ama Semazen'in yazılarından dolayı,ona fazla bir itiraz gelmemesinden olacak,bir bilgilenme dönüşmesi olduğunu görüyorum. |
|
|
Değerli Arkadaşlar,
Yazılarımda daha çok hangi konuları ele aldım; neleri destekledim; nelere karşı çıktım ve Semazen olarak istatistik verilerim neler söylüyor; bunu inceleme ihtiyacı duymuyorum.
Ancak, siz bunu inceleyebilirsiniz ve hatta sâdece itiraz etmek için itiraz edebilirsiniz... Böylece, farkına varmadan sebep olduğum (?) "bilgilenme dönüşmesi"ne "dur!" diyebilirsiniz....
Abdullah16 Yazdı:
Zatıalileri her tartışmaya bir "az sonra,yakında.."ifadeleri katarak,yapılan her itiraza ya da Kur'andan çıkarılan geleneğe aykırı sonuçlara biraz da küçümseyici üsluplarla karşılık veriyor,orta yolu bulmak adına her ne hikmetse hep geleneğin kutsallarını haklı çıkarıyor. |
|
|
Bu durumun farkında değilim..!
Yâni, "Kurân'dan çıkarılan geleneğe aykırı sonuçlara küçümseyici üsluplarla karşılık" verdiğimin... Doğrusu, forumda yer alan her inceleme konusuna karşılık görüş belirttiğimi de hatırlamıyorum... Bir "orta yol" hedefimin olmadığını da biliyorum...
Kısacası, herhangi bir üye gibi sâdece görüşlerimi dillendirdiğimi zannediyorum....
Amma velâkin, bizi bizden daha iyi bilmeye muktedir, bizim cemâziyelevvelimizi dahi sayıp dökebilecek ve bizim foyamızı ortaya koyabilecek dirâyetli ve derin (!) forum mensuplarının bulunması, bu forum için bir ayrıcalık(!)....
Abdullah16 Yazdı:
Yazdığı bütün yazıları baştan sona değerlendirin,diyeceğiniz şu olacak"Yav biz bu büyük ataların mirasını,geleneğini boşuna inkar edip Kuran Kuran demişiz.Baksana yaptıklarını hep hikmetli yapıyorlar,her ne söylemişlerse bir ilme dayanıpta söylüyorlar.." |
|
|
Çok zahmet olacak ama bunu yapabilir misiniz, lütfen? Yazdığım bütün yazıları baştan sona değerlendirebilir misiniz?
Yazılarımın bu kadar zahmete değeceğini düşünmüyorum ama belki böylesi daha hayırlı olur....
Abdullah16 Yazdı:
Korkum odurki,Semazen'e yapılacak itirazların azalması yada olmaması demek,bu sitenin varoluş amacını yok sayması ve zamanla evrimleşip "neo-ehli-sünnetçi " bir yapıya kayması demektir. |
|
|
Görüldüğü gibi bu korkuyu bertaraf etmek sizin elllerinizde, Arkadaşlar!
Ne olursa olsun, Semâzen'e itiraz edin ve hatta sâdece itiraz etmek için itiraz edin ve bu sitenin varoluş amacına sahip çıkın(!).....
Hiç merak etmeyin ve müsterih olun... Biz şöyle diyenlerdeniz.... :)
"Varlığım, Türk varlığına armağan olsun..."
Neyzen_Semazen
|