Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
diyanet işleri başkanlığından ben,
biz bi fetva hattı da kurduk,bilmeyenler öğrensin diye netekim,,mesela vatandaş soruyor''deve sidiği şifamı'' diye,peki biz ne diyoruz,
evladım bırak deveyi,deve görünce öyle bir zorunluluk olursa o zaman bakarız diyoruz,değil mi?bak ne güzel akıl...
ne güzel de işe yarıyor millete faydalı,bak fetva hattı,kılığımıza gelince ben benim çocuğun blue jeans 'ına karışıyommu hiç,karışmıyom..
kızda burnuna levha taktırmış,bişey diyoz mu?..demiyoz..ee öyleyse siz bize niye karışıyorsunuz ki...
bu arada geçen bizi biri papa ve papaza benzetti,az kalsın onla papaz olacaktık ama get laynet kör şeytan dedik..o da gitti
bu arada nedense benimde kaçasım geldi birden ,amma başım sarığa kıçımda koltuğa sıkıştığı için kaçamadım..bi dahakine daha geniş bi koltuğa oturmam lazım..yok yani büyük sıkıntı..biri get kör şeytan dedimiydi kendimi tutamıyorum kaçmazsam rahatlıyamıyom..sebebi ne ola ki acep,dur şu fetva hattına bi sorayım da nedeni neymiş öğreneyim,
hadin iyi uykular yatmadan 4444 kere ....unuttum adını,neyse ne okuyun canım,onu da mı ben söyliycem..
__________________ Herkes kendi ameliyle Allah’ın huzuruna gider
|