Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Selam Abdullah,
Hala net kimliğimi tespit edemediysen doğru yoldayım demek çok şükür:)
İnsanların inançları aslında kendi düşünce kalıplarından oluşur ve dikkat edilirse dünya üzerinde ne kadar insan varsa o kadar da farklı "din" tanımı vardır.Yanlış olan başkalarını kendi inanç kalıplarımıza -aksini dilimizle reddetsekte- uydurmaya çalışmaktır.Ölçü aynı olmadığı için genellikle uymayacaktır.Fakat dikkat edilirse aynı cemaat bireyleri aynı kalıba uyarlar aslında bunlar uymaktan çok kendilerini zoraki uydurmalarından kaynaklanır.Kimi bunun için 44 beden vücuduna 38 beden elbiseyi elbiseyi eziyet çeke çeke giyer kimide tek amacı taklitçilik olduğu için zorla kendini 38 bedene indirir:) Kendi özgün inancını taşıyan ve yaşayanlar ise en doğru yolda olanlardır.
Şimdi eminim bu söylediğime itirazlar gelecektir.Hayır itiraz etmeyin.Özgün olmak için kendiniz/yaratıldığınız fıtrata uygun davranmanız yeterlidir.İşte o zaman diğer insanların felsefelerine değil gerçek inanç sistemine entegre olacaksınız.
Sonuç olarak Abdullah kardeş,falanca nedir,necidir diye bir kalıba sokmaya çalışma lütfen beni.Ben Mircan'ım,ben özgürüm:) Asgari müşterekte buluşmuşsak ve samimiyse karşımdaki ben onu o haliyle sever ve kabul ederim.Yeterki kendi olsun,yeterki birilerinden aparttığı,koparttığı düşünceleri banada yamamaya çalışıp benide o zincirin bir halkası yapmaya çalışmasın.
İşte böyle Abdullah kardeş,umarım anlaşılmışımdır vesselam:)
|