Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
bykhan Yazdı:
verdiğin linkte yazıyor ya işte nasıl bilmiyorsun bana link biraz sorgulayabilirmisiniz HANİF DOSTLAR sitesinde İNCİL reklamının işi ne ? başka bir site diyelim benim kişisel sitem ben izin vermem arkadaşım ...hataysa hata deyin karalama vs. ucuz laflar bunlar... |
|
|
Selam bykhan
Sitenin sol tarafındaki reklamda şimdi sabah namazı ve mirac ile ilgili bir link var mesela. Google reklamları onlar. Site yönetimi belirlemiyor ne zaman hangi reklamın verileceğini.
Google Reklamlarını sitenize koyduğunuzda google sitenizin içeriğini otomatik tarıyor. Google resmi sitesindeki açıklama bu.
Böylece google'da sitenizdeki içerikle ilgili arama yaptığında biri, sitenizi üst sıralarda görüyor. Çünkü içeriğiniz otomatik taranmış durumda.
Google reklamlarının tıklanıp tıklanmamasını da önemsemiyoruz. Öyle olsaydı "tıklayın lütfen" ricasında bulunurduk. Çünkü para kazanma amacıyla yer vermiyoruz o reklamlara. Orada, kenarda durması yeterli.
Arada İncil reklamı da çıkıyor. Normaldir çünkü forumda İncil de konuşuluyor. Google içerik taradığından buna uygun reklamı getiriyor.
Muhabbetle, Alperen
__________________ Yunus 105. Şu da emredildi: "Yüzünü dine bir hanîf olarak çevir. Sakın müşriklerden olma!"
|