Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Darwinler, Galileoler, Arşimetler vs bildiğim kadarıyla ceplerinde jilet, köpük, kolonya üçlüsüyle dolaşmıyorlardı. Ancak birçok yolunmuş horozdan daha çok araştırıyor, bilmeye çalışıyor keşif yapıyor, (doğru-yanlış tartışılır) bir sonuca varıyorlardı.
Sakal konusunda aynı şeyleri tekrar tekrar yazmayı düşünmüyorum. Bundan önceki iletilerimde düşüncelerimi açık bir şekilde ifade ettim. Son olarak, Allah'ın koyduğu fıtratı beğenmeyip değiştirme hevesinde olanlar, dertlerini bana değil Allah'a anlatsınlar. Ben insanların kalplerini okuyucu değilim ancak sinelerin özünü bilici olarak Allah kimin fıtratını değiştirmeye yeltendiğini bilir, ben numara yiyebilirim ama Allah yemez, ona göre.
Yaklaşık 6 aylık bir süreç içinde birşey fark ettim ki; Hüküm, egemenlik gibi konular bu sitenin turnusol kağıdıdır. Kemalizm ise Türkiye'nin (daha uzun süredir bildiğim) turnusol kağıdıdır. Ve münafıklar İslam yönetimine karşı duruşlarıyla kendilerini belli ediyorlar. Bunlar, putperest kemalistlerin düzdüğü üfürükleri püfür püfür yerler amma iş peygamber sözü olma ihtimali olan üfürüklere (!) gelince yan çizmeye başlarlar. Putperest Türkün, İtalyan, Fransız, İsviçre üfürüklerinden kırma melez üfürüğü Arabın üfürüğünden daha tatlı geliyor anlaşılan. Böylelerine tanık olunca aklıma şu ayetler geliyor haliyle;
"İnananlar! ALLAH'a uyun, elçisine uyun; sizden olan idarecilere de. Her hangi bir konuda anlaşmazlığa düşerseniz onu ALLAH'a ve elçisine havale ediniz. ALLAH'a ve ahiret gününe inanıyorsanız bu, sizin için daha iyi ve en güzel çözüm yoludur. Sana ve senden önce indirilenlere inandıklarını iddia ettikleri halde azgınların yasalarını uygulamak isteyenleri görmüyor musun? Oysa onu inkar etmekle emredilmişlerdi; fakat şeytan onları büsbütün saptırmak istiyor. Kendilerine, 'ALLAH'ın indirdiğine ve elçisine geliniz,' dendiğinde, o ikiyüzlülerin (münafıkların) senden alabildiğine kaçtıklarını görüyorsun." 4:59-61
|