Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
selamlar sayın savana
Ben burada sürekli mücadele durumundayım. Böyle bir oluşumu, kurumlaşmayı ben tek başıma düşünecek kadar geniş bir beyine sahip değilim. Ben sadece bu şekilde bir oluşumun gerekliliğini vurguluyorum.
İnşaat sektöründeyseniz, amiyane inşaat işlerinde çalışan görevlilerin çok sarfettiği, hele bir el at kardaş kelimesini bilirsiniz.
Bir el atın, bir bütünleştirici tavır ile birleşelim. Toplumlara halis dini anlatmak adına birleşelim. Aramızda hocalarda var, eğitimcilerde var, yayıncılarda var, yazarlarda var, var da var.
Bu kadar var biraraya gelirse, hele birde biraraya geliş sebebi Allahın birliğini anlatmak ise, bu varlık büyük bir yokluğun üstünü örtecektir. Toplumlara hakikatı kavramada vesile olacaktır diye inanıyorum.
Kuran kursları, kuran eğitimi merkezleri şeklinde geleneksel yaklaşımın dışında kuran merkezli bir anlayışın öğretilmesi adına önemli bir merkez olabilir. Aynı zamanda buna paralel birçok aktivite daha geliştirilebilir.
Ancak bunların altyapısı için biraraya gelip muhakkak geniş çaplı bir istişarede bulunmak gerekir.
Eğer dilerseniz, internet üzerinden kararlaştırıp bir geceyi buna ayıralım.
Bence çok mantıklı ve sağlıklı olacaktır.
selam ve muhabbetle
|