Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Naci, yapılan azabın yarısı neyse o yapılacak....
Bunda hemfikiriz. Bunda bisorun var mı? Yok....Yok
Senin sorun yaptığın evlerde müebbet tutukluluk hali....Evet.
Yahu öyle bişey varmı...O işi yapan aptal mı...Tövbe der çıkar...İşte bu yorumun,tam bir fecaat.Peki Kur"an"aptal mi ki,o suçu işleyenin,cezadan yırtmak için tövbe ettim diyeceğini,bilmiyor,bilemiyor.?
"Eğer tövbe eder uslanırsa onlardan vazgeçin" demiyor mu?
Ama inadım inat diyorsa o da tutuklu olsun ....Böyle bir durumda,inat edip,müebbet hapsi göze alacak,bir aptalın,yeryüzüne gelmiş veya gelecek olabileceğini düşünebiliyormusun? Ne var bunda...Bunda ne yok ki? Lakayıklık var,laçkalık var,hulle var,istismar var.Var oğlu var.İnsanlığa nizam intizam versin için Alemlerin Rabbi tarafından inzal edilen bir kitap"ta,böylesine komik,böylesine gülünç,bir ceza ilkesi,yani bir hukuk kuralı olur mu,olabilir mi? Olursa,o toplumda,asayış ve otorite tesis edilebilir mi?
Çünkü,senin sözünü ettiğin tövbe veya af,sadece müebbet cezalık fahişeler için geçerli değil ki.Zaniler için geçerli,hırsızlar için geçerli,müfteriler için geçerli.Söz konusu ayetlere bakarsan,bunu rahatlıkla görürsün.
En önemlisi,söz konusu tövbe ve af,Allah ve resulüne savaş açan ve cezaları,elleri ve ayakları çaprazlama kesilerek öldürülmek olan müşrikler için bile geçerlidir.
Devam edeceğim.Kontrol için bu kısmı gönderiyorum.inşallah gene bir aksilik çıkmaz.
Öbür mesele Alın kızlarımı .....
Bu Allah onaylı mı ki....
Hz Muhammed için gelecek ve geçmiş günahlarına tövbe et demiyor mu(muhammed/19-fetih /2)
Haram haramdır helalde helaldir...
Belki de o lut(as) 'ın fevri bir tavırdır da...Belli değil ki...
selamlar
|