Şu da emredildi: Yüzünü dine bir Hanif olarak çevir. Sakın müşriklerden olma.
Yunus Suresi 105
Ben bir Hanif olarak yüzümü gökleri ve yeri yaratana döndürdüm. Müşriklerden değilim ben.
Enam Suresi 79
İbrahim ne bir Yahudi idi, ne de bir Hıristiyan. O sadece hanif bir müslümandı. O müşriklerden değildi.
Ali İmran Suresi 67
Şu da kuşkusuz ki, İbrahim başlıbaşına bir ümmetti; bir Hanif olarak Allah'ın önünde eğiliyordu. Müşriklerden değildi.
Nahl Suresi 123
De ki Allah doğrusunu söylemiştir / vaadinde sadıktır.Haydi artık Hanif olarak İbrahim'in Milleti'ne uyun! Müşriklerden değildi o.
Ali İmran Suresi 95
Allah'a ortak koşmadan, Hanifler olarak... Allah'a ortak koşan kişi, gökten düşmüş de kendisini kuşlar kapışıyor veya rüzgar onu uzak bir yere fırlatıp atıyor gibidir.
Katılma Tarihi: 24 ocak 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 174
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
Osman bey 1000 yıl yasıyan cinler herhalde tum dilleri bilir Bizde bin yıl yasasak ogrenmek istedigimiz herseyi ve tum dilleri ogreniriz. Evet bir cok cin su anda benim yanımda bana rahatsızlık verende var (lanet olsun o rahatsızlık verenlere) iyi iş yaptıgımda onaylıyanda var hatta beni sabah namazına kaldıran bile var.
Allah yardımcımız olsun kardeş! Allahtan başka yardımcı yoktur!Herşeyi ondan iste.eğer duan kabul olmadıysa ozaman bu imtihandır.iş çok büyük mükafatı da o derece büyük olur.Zikir çok önemli.musallatla olanlarla yaşamaya alıştım.zaman zaman beni ümitsiliğe düşürüp içime intihar vesveseleri koyar ama ben kaale almıyorum almadığım zaman da vücudumda acılar meydana getiriyorlar.And içmişim ateşler içinde cayır cayır yansam da onlara boyun eğmeeyecem!
Katılma Tarihi: 24 haziran 2006 Yer: Turkiye Gönderilenler: 669
selam...
arkadaşları ilgiyle izliyorum..vallahi daha önce bişeyler duymuştum ancak bu kadar değil..yaşadıkları tecrübeleri aktarırlarsa biraz daha bilgi sahibi olacağız...hani bu arada tırsmıyorumda değil.. sağlıcakla
muvahhit ilk başta insanın yüreği ağzına geliyor.sabahlara kadar titreye titreye güneşin doğuşunu beklediğim anlar oldu.Ama zamanla alıştım.
Osman cinlerin istihbaratı bilmeleri mümkün çünkü büyük devletler rakip devletleri yıldırmak için istihbaratta cinleri kullandı(abd miydi rusyamıydı hatırlamıyorum)Cinler görünmez oldukları için herkesin yanına gidip gelme avantajları var.Ayrıca onların hareket kabiliyietleri saniyelerle ölçülür.Ayetlerde gökyünüze ulaşıp gelecekle ilgili bilgi çalmaya çalışmaları anlatılır.ama başaramıyorlar Allah peşlerine ateş topları takıp onları engelliyor(Kuranda yazıyor)Ama sadece geçmişi ya da şu anı bilebilirler.geleceği bilemezler.O gayba girer.Onları kullanan insanlar emriyle başka insanın yanına gönderebilirler kimse de farkında olmaz görünmez oldukları için.Birkeresinde ben de bir arkadşaımla ilgili bir sırrı öğrendim ama ben farkında olmadan bilgi sahibi oldum.İçime söz geldi.Araştırdım doğru çıktı.Fakat ben cinleri kullanmaya çalışmam(bir ara aklıma gelmedi değil) çünkü ağır bir durum bu.Bi ayağım kayarsa vay halime.Onların kölesi olma tehlikem var.Allah korusun.
Cinlerin kullanım alanı genelde büyüdür.Bunu da büyücüler ve cinlere hakim olabilen metafizik kabiliyetli insanlar yapar.Artık modern bilim metafiğe yöneldi.Özellikle rusyada pişişik ilim çok gelişti.Araştırıyorlar.
Lütfen devam edin arkadaşlar.Konuyla ilgili,bilgi veya tecrube sahibi diğer arkadaşlar da yazsın.İnşallah,son sözü ben söyleyeceğim ve hepinizin cinlerini kovacağım.
ABD'nin elindeki bilim ve teknolojinin iki nedeni varmış.Biri cinler diğeri ise uzaylılar.Yoksaa hayatta yapamazlardı onca icatı. Bak,biz müslümanız.Yapamıyoruz.Demek kiii..Cinler işte..
Zaten, Abd başkanı sürekli cinlerle iletişim halindeymiş.Bu cinler dünyada ne olup bitiyor hepsini bildiriyorlarmış bir bir. Ian fleming, James Bond karakterini bir cinden esinlenerek yaratmış.
Ruslar da boş dururlar mı..Hemen bu işlerde üstün yeteneklere sahip olan birini getirmişler Rusya'ya.Başlamışlar çalışmaya.Uzaya ilk çıkan da bir köpek değil bir cinmiş. Bize mahsuscuktan öyle demişler.
Gerçi Pentagon rahatsızmış bu gelişmelerden."Biz boşuna mı casus uçak,robot vs yapmaya çalışıyoruz" demişler. Abd başkanı da demiş ki: "Bunlar işin kandırmacası..Cinleri kullandığımız ortaya çıkmasın diye yapıyoruz" demiş.
Cinlerle iletişim kurmaya yarayan bir de makine icat etmişler.Ancak, bu makineyi yapan kişi esrarengiz biçimde ortadan kaybolmuş..
2.Dünya savaşında Abd denizaltıları cinler vasıtasıyla ışınlanmış.Bu sayede Abd savaşı kazanmış.Bu olaya Manhattan projesi demişler.Bu da hemen anladığınız gibi bir şifre..Mason toplantılarında ne yapılıyor sanıyorsunuz?
Bermuda şeytan üçgeni denilen yerde de gizli üsleri varmış. Çok değişik deneyler yapılıyormuş.Kaybolan uçak ve gemileri cinler batırmış.
Zaten Abd cinlerden aldıkları bilgiler ile Ay'a çıktılar. Roketin planlarını cinler çizdi.
Ayrıca Eric van daniken'in uzaylı dediği kişiler aslında Cin!.
__________________ Dinin bakış açısına göre,tüm bu fantastik harikulade evren,tüm bu karmakarışık şeyler, ancak, Tanrı’nın, insanların iyi ve kötü için çabasını gözlediği bir sahnedir.. Bu sahne,bu oyun için çok büyük!
naci keşkeeee cinleri kovsan da kurtulsak ama bu öyle kolay değil.biraz tozumuzu alırlar!
savana cin çarpması olayı biraz yanlış kullanılmış.Herkesin bir cini var!Ve herkes doğru yola mı girecek yanlış yola mı girecek diye Allah tarafından herkese saptırıcı bir cin verilmiştir(Kuranda yazıyor)Yani herkes vesveseye müpteladır.Asıl cin çarpması zalimlerde olur ki dünya üzerinde bütün fitneleri,hakaretleri,zulmler, yapan onlardır çünkü şeytana boyun eğmişler.Ariel Şaronun Filistini manyakça bombalaması vs.Bazı insanlarda da ruhsal yıpranmışlığa bağlı olarak(geçmişde ya da o anda) bir zayıflık mevcuttur ki bu kişiler cinler tarafından eziyet görür daima,yerde çırpınır,duvarlara kendini vurur sonunda kafayı oynatır(şizofren ve psikozlar başka).Biizmki ve benim gibi birkaç arakadşaımın da cin çarpması değildir.Bizimki cinin kendini belli etmesidir.Bu bizim metafizik yönümüzün açık olmasıdır.Ha bunu üstünlük diye algılama sadece bir ruhsal yapı.Rusyada bir kız da (habelerde çıktı) deneme sırasında sakalanan anahtarın yerini bildi.Rusya bu konuda çok ileri.Bu pişişik bir boyuttur.Türkiyede insanların bazısı bu tecrübeyi yaşar.Benim başka arkadaşlarım da bu konuda çok şey yaşadılar yani anormal bir durum değil.Mesela benim bir akrabam cinler sayesinde bir dağın eteğinde Ermenilere ait altını araştırmadan buldu.Sorun sadece bazı insanların bu pişişik olayları kabul etmemesidir.Artık bunu özel bir durum olmaktan çıkarıp normal bir konu haline getirmeliyiz.Aksi takdirde cinden bahsedenleri deli,oynatmış gibi lanse ederiz ki bu da haksızlık olur.
Katılma Tarihi: 24 haziran 2006 Yer: Turkiye Gönderilenler: 669
selam...
akrabalar 1 haftalığına antalyaya giderken evlerinide bana emanet etmişlerdi..1 hafta kalacağım..ilk günün akşamı diğer akrabanın 7 yaşlarındaki oğlu geldi..bu akşam sende kalsam olurmu..annenden izin al öyle..çocuk izni aldı geldi..bendende epey önce uyudu..bende yatağa yattım tam uykuya daldım dalacağım bir hışırtı.. gece lambasının aydınlığında ancak görebildim..ufaklık yataktan kalkmış yanıma gelmiş..gözlerini tamamen pörtletmiş..ellerini ise boğma pozisyonuna almış tam yanımda..ne yapıyorsun diye seslendim..biraz durdu..sonrada suuuuuuu issstiiyoruuum dedi..Allah Allah bu da ne peki..suyu tam getirdim çocuk tam yatağın üzerine parmağıyla bir noktayı işaret ederek düştü..Allahtan yatağa düştü..sarstım uyandırmaya çalıştım..nafile horul horul uyuyor...yatagına yatırdım..neyse tekrar uykuya dalacağım yine aynı durum..belki 10 sefer belkide 15 sefer tekrar etti....en sonunda hışırtıya kulak kabartacak takat kalmadığı için uyandıramamış beni..sabah oldu..kahvaltı yapıyoruz..bana dediki..amca biliyormusun sen uyurken ben kalktım sonra mutfaktan bıçağı aldım..sonrada elma kestim yedim..sanıyorum ilk defa susuz abdest alan ben olmuşumdur..hemde teneke teneke su döküldü tepemden buz gibi.. yine akşam geldi bu sefer olmaz dedim..rahat uyudum..şimdi bu cinler bu çocuğu kullanarak tüm gece cem yılmazı seyredercesine gülmekten kırılıp geçtiler mi.. sağlıcakla
Sizin yetkiniz yok foruma yeni mesaj ekleme Sizin yetkiniz yok forumdaki mesajlara cevap verme Sizin yetkiniz yok forumda konu silme Sizin yetkiniz yok forumda konu düzenleme Sizin yetkiniz yok forumda anket açma Sizin yetkiniz yok forumda ankete cevap yazma