Yazanlarda |
|
Pak_İslam Katilimci Uye
Yasaklı
Katılma Tarihi: 30 mayis 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 43
|
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
blindpoint Yazdı:
Seyahat acentalıklaryla bağlantısı olan arkadaşlar önerilerini bildirsinler.
Arz ederim.
serk-an by bLindPoinT®
|
|
|
Bu konuda kısıtlı katkılarım olabilir.
Saygılarımla
|
Yukarı dön |
|
|
janwaljan Newbie
Katılma Tarihi: 12 mayis 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 2
|
|
|
|
ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYON RABBİMİZİN RIZASINA , VE İNSANLARIN HİDAYETİNE VESİLE OLSUN. EMEĞİ GEÇEN HERKESE, KATILIMCILAR DAHİL, SELAM OLSUN. DOSTLAR TEŞEKÜRLER.ÜZERİMİZE DÜŞENİ GÜCÜMÜZ NİSBETİNDE HİZMETE HAZIRIZ. CAHİT AYBAR
__________________ cawid
|
Yukarı dön |
|
|
Eren Erdem Uzman Uye
Katılma Tarihi: 30 haziran 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 484
|
|
|
|
Selamlar
Ön kayıt için, alternatif e-mail adresi :
hanifler@hotmail.com
Bu adrese, AD-SOYAD ve İLETİŞİM bilgilerinizi yazıp, 10 Temmuz'a kadar göndermenizi rica ederim. Bilgileriniz sadece konaklama amacı ile kullanılacaktır.
İnşaAllah Hayırlara vesile olur.
Selam ile
|
Yukarı dön |
|
|
adıgüzel Newbie
Katılma Tarihi: 14 ekim 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 33
|
|
|
|
Evet kardeşlerim bu organizasyona gerçek hac mı deriz yoksa meşhur toplanma günü olan gafillerin cuma günü kıldığı cumanamazı... yani toplantı günü namazımı deriz...???
__________________ Bakara 151:Nitekim kendi içinizden size âyetlerimizi okuyan,sizi kötülüklerden arındıran, size Kitab'ı ve hikmeti anlatan bilmediklerinizi size öğreten bir Resûl gönderdik.Hamd olsun sana ey rabbimiz.
|
Yukarı dön |
|
|
adıgüzel Newbie
Katılma Tarihi: 14 ekim 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 33
|
|
|
|
Bu bir anlamda hac ibadetinede benziyor.Toplantı günü allahımızı anma ibadetinede benziyor.hangisine benziyorsa benzesin burdan adını okuması bile hem güzel hem huzur verici.hayırlı uğurlu olsun.inşallah katılırım.
__________________ Bakara 151:Nitekim kendi içinizden size âyetlerimizi okuyan,sizi kötülüklerden arındıran, size Kitab'ı ve hikmeti anlatan bilmediklerinizi size öğreten bir Resûl gönderdik.Hamd olsun sana ey rabbimiz.
|
Yukarı dön |
|
|
beyyine_45 Uzman Uye
Katılma Tarihi: 22 mart 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 131
|
|
|
|
slm kardeşler..
bu çalışmaları , gayretleri , emekleri takdir ile karşılıyor ve rahman izin verirse severek katılıyorum..rabbim gayretleri, umarım sonuçsuz bırakmaz..
gelmek isteyip te maddi ( parasal ) yönden gelemeyen kardeşlerin bana özelden ulaşmalarını rica ediyorum..sakın ha maddi sıkıntı yüzünden gelmemezlik etmeyin :))
bence böyle bir organizasyonu kaçırmayın üzülürsünüz :) tanışmak,kaynaşmak,paylaşmak adına, orda görüşmek dileğiyle..
|
Yukarı dön |
|
|
aciziz Groupie
Katılma Tarihi: 15 mayis 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 67
|
|
|
|
Selam
Konuşmacıları dinlemek maksadı ile etkinliklere dışarıdan katılmak (konaklama vs olmadan) mümkün mü?
Yani birey zamanı uygun ise ayarlayabilirse kendini sadece katılıma dinlemek amacı ile gelebilir mi?
Mümkünse, etkinlik programını yayımlayabilirmisin?
Not: İş Maksadı ile ya da başKa neden ile ilgili kentte bulunanlar için seçenek var mı?
__________________ Anlatan da aciz dinleyen de aciz, Hamd O Allahüssamed'e ki İlahi Kelam ile seslendi
|
Yukarı dön |
|
|
gondolcu Uzman Uye
Katılma Tarihi: 07 haziran 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 450
|
|
|
|
KoRkAkAdAm Yazdı:
selamun aleyküm
Öncelikle bu hayırlı organizasyonu tertip edenlerden Allah Razı olsun.
Ben farklı forumlarda yazıyorum. bu ilanı gördüm dayanamadım hemen üye oluverdim.
Bu buluşma, Hanif Müslümanlığın temel vazifelerinden birisini yerine getirmesi demektir.
İnşaAllah orada olacağım. Organizasyona hertürlü desteğe varım. Oraya gelecekler için vasıta ayarlayabilirim.
Bu mübarek buluşma, özellikle bu zor günlerde ciddi bir birliktelik duygusu oluşturacaktır.
Rabbim yolunda saf saf dizilenleri korur.
Bizler eğer Hanif isek, ve kabuğumuza gömülüyorsak, zaten bir boşluk olur toplumda.
inşallah, bu azimli kardeşlerin çabaları ve bizim imanımızla güzel günler kapıda.
elimden geldiğince, çevremde kuran diyen insanları getireceğim.
inşallah orda hepinizle görüşürüz.
allaha emanet olun
|
|
|
selamlar, korkakadam seni burada görmek çok güzel...
__________________ saygılarımla
Aaydın
|
Yukarı dön |
|
|
Eren Erdem Uzman Uye
Katılma Tarihi: 30 haziran 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 484
|
|
|
|
aciziz Yazdı:
Selam
Konuşmacıları dinlemek maksadı ile etkinliklere dışarıdan katılmak (konaklama vs olmadan) mümkün mü?
Yani birey zamanı uygun ise ayarlayabilirse kendini sadece katılıma dinlemek amacı ile gelebilir mi?
Mümkünse, etkinlik programını yayımlayabilirmisin?
Not: İş Maksadı ile ya da başKa neden ile ilgili kentte bulunanlar için seçenek var mı?
|
|
|
Selamlar
Bu elbette mümkün, birkaç gün içinde tüm detayları açıklayacağı inşaAlah.
Programa göre, günlük katılacak Dostlarımız karar verebilecekler.
Selam ile
|
Yukarı dön |
|
|
Pak_İslam Katilimci Uye
Yasaklı
Katılma Tarihi: 30 mayis 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 43
|
|
|