Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Selamlar,
Ha bu arada unutmadan şunuda eklemek isterim şöyleki;
Bence her karsi düsünce "kin ve nefret kusumu" degildir, "iftira" degildir diyorum. Karsi düsünceler her defasinda böyle algilanirsa bir arpa boyu yol katedilemez kanisindayim.
Sirf küfürle karsilasilmamak yada forumun kapatılması adina farkli bakis acilarina kulak tikamak, gerceklerden kacmaktir.Ilerleyememektir, sorgulayamamaktir, korkmaktir.
Baskalarini da düsünmek gerekir, paylasimci olmak gerekir, bu site herkese aittir.
Eger dogru bir sekilde Feedback(bakis acisi, görüs bildirme, kritize etme) alip verme ögrenilirse sorun yari yariya cözülmüs olacaktir diye düsünmekteyim.
Bilhassa yazıları yasaklama istegi, bizim tarftan geldigi vakit,bu beni daha da üzmekte ve beni düsüncelerimde hakli cikarmaktadir. Bazen bazi konularda nedense hakli cikmak istemiyorum. Ben tartisma taraftariyim, illada uzlasmamiz gerekmez. Bu cok önemli bir bakis acisidir. Bazen sadece düsünceleri ortaya koymakta yeterlidir, isteyen istedigine inansin.
gerçekler yasaklamakla, üstünü örtmekte yok olmaz. istemeselerde gerçekler hep gözlerinin önünde olacak.
tepkilerini dile getiren arkadaşları anlıyor ve tepkilerine hak veriyorum. Ancak çözümün sözkonusu yazıların silinmesi olduğunu sanmıyorum..
Sorunun çözümünün uslubuna dikkat etmeyenlere, başka insanların kutsalına hakaret etmeyi kendine vazife bilenlere,sıkışınca aşağılamaya yönelmeyi maharet sananlara taviz verilmemesinde görüyorum..Moderetörlerin bu konuda titzlikle davranmaları gerekmektedir.
saygi ve sevgilerimle
__________________ Muhammed din adamları sınıfını ortadan kaldıran, kurumsal dinleri yıkan, dini tapınak dini olmaktan çıkarıp halkın vicdanı haline getiren "devrimci" bir peygamberdir
|