Yazanlarda |
|
Mana Eri Newbie
Katılma Tarihi: 15 ekim 2008 Gönderilenler: 38
|
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
HAKgelenek Yazdı:
maşallah uslubunuzda tam bir hanif uslubu,konuları anlamadığınız açıkça ortada.
yaşar nurinin bazı konularda hadislere başvurmasını söylemem sizi neden bukadar üzüyor bunu sordum size.
sizin bu kadar kırılgan bir yapıya sahip olduğunuzu bilseydim kırmazdım sizi,yaşar nurinin eksikliğinin bir beşer eksikliği olduğunu belirteyim,hurafecilerin şeyhlerine yüklediği misyonu sizde ona yüklüyorsunuz.
şeyh uçmaz mürit uçurur sizin de bu şekilde tavrınızın olduğu ortaya çıktı.
şeyhinizi uçuracağına onun eksiklerini görmeniz daha sağlıklı olacak salat konusundaki fikrimi bilmediğiniz için yorumunuzu es geçiyorum.
selam ile
|
|
|
Ben ne yazdım sen ne diyorsun.
Üslubum tabiiki hanif üslubu!
İstersen mümtehine 4. ayete bak ve sana karşı nasıl davranmam gerektiğinin örneğini orada gör ;)
Benim rehberim Qurandır.
Ben önceki yazımda dedim ki, Konu HAK ve BATIL mevzusudur. Yaşar Resul değil, hatası olur, ama hizmeti ortadadır. bunu inkar eden adamla böyle konuşurum, çünkü vesile olduğu insanlar ortadadır.
neyse,
selametle
__________________ Tavukseven
|
Yukarı dön |
|
|
yakamoz Katilimci Uye
Katılma Tarihi: 25 ekim 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 55
|
|
|
|
Selam,
Yaşar Nuri'nin yaşantısı sizi neden bu kadar alakadar ediyor. Bizim burda bulunma sebebimiz magazinsel yazılar yazıp dedikodu mu yapmak? Bakarsınız adamın söylediklerine doğruysa alırsınız değilse es geçersiniz nasıl olsa elinizde "Furkan" var.
Hal böyleyken Yaşar Nuri allame olmuş yada kitap yüklü eşek bundan bize ne!
Selametle,
|
Yukarı dön |
|
|
Guests Guest Group
Katılma Tarihi: 01 ekim 2003 Gönderilenler: -259
|
|
|
|
Selam,
Bu tür hadiseler Yaşar Hocamın karizmasını sarsmaz.Boşuna uğraşmayın.Kuran konusunda onun üstüne çıkabiliyormusunuz siz ondan haber verin?
Not:Burada ki "hocam" ifadesi "yağcılık" amaçlı olmayıp içten gelen özel bi duygudur.İlgililerin bilgisine.
Selamlar..
|
Yukarı dön |
|
|
iman Uzman Uye
Katılma Tarihi: 16 haziran 2006 Gönderilenler: 751
|
|
|
|
selam
yazmayacaktım
hatta son yorumlardan sonra
buraya yakışmadığına kanaat getirdiğimden
çekecektim son iki yazımıda
ama
birden basiretim açıldı sanki
gördüm ki hocanın ilminin derinliği
isteyene gösteriyordu kendini
usanmadan yıllarca kurana yönlendirdikten sonra bize
kitaplarını hiç bir zaman anlayamayacakları
ayırdedebilmemiz için
rütbesi pahasına vesile olmuş bu olayda kendisiyle
ne büyük ders,
ne büyük imtehan yarabbi,
şükürler olsun uyarana
şükürler olsun yaratana
Alperen'e selam,
dostlara saygıyla
|
Yukarı dön |
|
|
muradi Yeni Uye
Katılma Tarihi: 16 ekim 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 9
|
|
|
|
Öncelikle bu kişi Kur'an'dan bahsederken (her ne kadar hadisi de işin içine katsa da)bir saygınlığı vardı.Ancak ne zaman siyasete girdi(girilmez demiyorum)ve orayı sulandırdı hiçbir saygınlığı kalmadı.Önce Baykal'ı övdü(siyasi çıkar amacı için)sonra da parti kurup orada da bu tür dalevereler çevirdi ALLAH da onu kepaze etti.Esenlikle ve vahiyle kalın..
|
Yukarı dön |
|
|
HAKgelenek Uzman Uye
Katılma Tarihi: 05 ocak 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 611
|
|
|
|
muradi Yazdı:
Öncelikle bu kişi Kur'an'dan bahsederken (her ne kadar hadisi de işin içine katsa da)bir saygınlığı vardı.Ancak ne zaman siyasete girdi(girilmez demiyorum)ve orayı sulandırdı hiçbir saygınlığı kalmadı.Önce Baykal'ı övdü(siyasi çıkar amacı için)sonra da parti kurup orada da bu tür dalevereler çevirdi ALLAH da onu kepaze etti.Esenlikle ve vahiyle kalın..
|
|
|
selam muradi
ellerine sağlık demek istediğim buydu tam olarak yaşar nurinin tarifi bu.
kuranın bazı konularında kendini yetiştirdiğini taktir ediyoruz.ama olayı zıvanadan çıkardı.
bazı arkadaşlar alınıyor ama yaptığı hataları görmemezlikten gelme ona sevgi değil zarar vermedir.
bize karşı savunmaya geçeceğinize ona danışmanlık yapsanız daha hayırlı olacak.
yaşar nuri taktir ettiğimiz kurancılardanDI
SELAM İLE
__________________ Nahl.6:Bir güzellik de vardır onlarda sizin için: Sabah saldığınız sırada, akşam topladığınız sırada. Ve lekum fîhâ cemâlun hîne turîhûne ve hîne tesrehûn
|
Yukarı dön |
|
|
muradi Yeni Uye
Katılma Tarihi: 16 ekim 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 9
|
|
|
|
HAKGELENEK KARDEŞİM,OLAYIN CİNSEL KISMI ASLINDA O KADAR ÖNEMLİ DEĞİL.SONUÇLARINDAN BİRİ BELKİDE.KİŞİ KURAN YOLUNDA YÜRÜRSE ALLAH ONA YARDIM EDER.O KURAN YOLUNDA İKEN ALLAH DA ONA İNAYET EDİYORDU.NE ZAMAN Kİ İŞİ MENFAATPERESTLİĞE DÖKTÜ İŞTE O ZAMAN HEM ALLAHIN HEM DE İNSANLARIN GÖZÜNDEN DÜŞTÜ.SELAM VE SEVGİLERLE
|
Yukarı dön |
|
|
kuranyeter Ayrıldı
Katılma Tarihi: 04 subat 2008 Yer: Antarctica Gönderilenler: 204
|
|
|
|
selaM
muradi bey sizin dediğiniz sözden şu deyim aklıma geldi.
allahın tokadı bu olsa gerek:)
yaşar nuri kendini yetiştirmiş değerli biriydi bu aşk konusuna gelince o onun sorunu ben halen onun mealini okurum.
umarım tekrardan kendini sorgular yeni güzel bir donanamla hurafecilerle uğraşır.
deniz baykalın izinden gitmek adamı yoldan çıkarır.
__________________ Ölüm her aklına geldiğinde Ah edip vah edip inleme Bu halinle tanrıyı incitmiş olacaksın Ecel kapını çaldığı zaman Evi telaşa verme O geldiği zaman Sen gitmiş olacaksın...
|
Yukarı dön |
|
|
gondolcu Uzman Uye
Katılma Tarihi: 07 haziran 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 450
|
|
|
|
selamlar,
Ortada hiç bişey yokken 20 sayfa iftira attınız ya yuuuh sizlere...yalancı bi gazetenin haberinden neler çıkardınız hani gerisi bu haberlerin..
Mümin bi kadına iftira atana azap varda, erkeğe atana ödülmü varki bu iftira kampanyasında yarışıyorsunuz?
__________________ saygılarımla
Aaydın
|
Yukarı dön |
|
|
HAKgelenek Uzman Uye
Katılma Tarihi: 05 ocak 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 611
|
|
|
|
sayın gondolcu.
yaşarnuri ile ilgili iftira nedir bunu açıklarmısınız.
yaşarnurinin kuran dışında hadislerle de beslendiğini söylemek iftira ise bunun olmadığını ispatlamak zorundasınız.
aşkı konusuna gelince o benin sorunum değil ister aşk yaşar ister yaşamaz bizi ilgilendirmez.
selam
__________________ Nahl.6:Bir güzellik de vardır onlarda sizin için: Sabah saldığınız sırada, akşam topladığınız sırada. Ve lekum fîhâ cemâlun hîne turîhûne ve hîne tesrehûn
|
Yukarı dön |
|
|