Selam ulu-yol,
Tartıştığımız başlık altına;
“...Gerçek ilim ehli insanlar toplumuna Kuran'dan özgün projeler sunmaya çalışırlar...”.
“...Bırakın Kuran üzerine şüphe bulutları oluşturmayı da anladıklarınızı ortaya koyun. Ben konuyu "sabote" etmiyorum bilakis farkında olarak veya olmayarak Kuran'ın yaşanılır olmasını sabote etmek isteyenlerin ellerindeki bombayı haber veriyorum...”
Yazmışsınız. Evet,çok da iyi etmişim.
Güzel kardeşim, tavsiyen için teşekkürler, “Hayırlarda yarışın” hükmü ilahisine yeterince uymuyor olabiliriz.
Neden uymuyorsunuz,sizi engelleyen ne?Bence vakit kaybetmeyin hemen uyun.
Bizim elimizden bu kadar geliyor. “Allah(a.c) zenbimize mağfiret etsin".
Yanlışı bilerek sürdürmek çok daha büyük bir yanlıştır.Acizlik sergilemek zenbinizi iyice büyütür.
“Kur’an’ı Kerimden "özgün" projeleriniz” sizin varsa lütfen bizimle paylaşın veya paylaşmaya çalışın.
Sizde “bir başlık altında” “İlahi Kelam’dan” ve/veya “Kerim Kitabımızdan “anladıklarınızı” ortaya koyarsanız bizde bildiğimiz bir şey varsa yazarız.
Gerek benim gerekse de bir çok dostun bu forumda ortaya koyduğu yaşama dokunur projeleri var.Forumu takip edenler bunları çok iyi bilirler.Ancak benim maksadım Kuran'ın önüne "gidilmesin" diye barikat oluşturanları deşifre edip bu şeytani oyunlarını bozmaktır.Daha Kuran'ın harflerini "didikleme" aşamasında olduğu aşikar olan zihniyetin bize sunacağı hiçbir şey olamaz.
Bu başlık altında yazanların isimleri bellidir aralarında bende varım. Elimdeki varsaydığınız “Bombayı patlatmamak için” ben bu başlık altında tavsiyeniz üzere “bir süre yazmayacağım”.
Seni yeterince tanımıyorum sevgili Rıdvan.Ancak asıl hedefimin "Avusturalyalı" vb. olduğunu herkes biliyor.
Diğer yazdıklarınızı ise “duygusal” tepkiler farz ederek cevab vermiyorum.
Çok naziksiniz ve haklısınız,ben duygularım olmadan yazamam.Yani evet ben duygusalım.
Elbetteki Şahid olarak Allah(a.c) yeter.
İş O'nun yargısına düşmeden uyanmak lazım.
Selam ve dua ile,Selamlar..Ulu-yol
rıdvan |