Yazanlarda |
|
islamci Uzman Uye
Katılma Tarihi: 03 haziran 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 292
|
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
evet vahiy aldım. sen almamışsın belli!!
__________________ ne kadar hatırlanmak istiyorsan o kadar hatırla.
|
Yukarı dön |
|
|
Apom- Yasaklı
Katılma Tarihi: 22 kasim 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 88
|
|
|
|
bir cevabin olmadigi halde, satasma ile cevaplar uretiyorsun.
__________________ Millet- i Yahudi,
Ask ve sevgi abidi.
|
Yukarı dön |
|
|
baybora Ayrıldı
Katılma Tarihi: 06 eylul 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 547
|
|
|
|
selam,
Ben bu surenin "hicretten sonra" ve "Bedir'den sonra" indiğini düşünüyorum.
selam ve dua ile,
rıdvan
__________________ Tanrı'ya inanan adam olmak kolay, ve fakat Tanrı'nın inanacağı adam olmak zor!
|
Yukarı dön |
|
|
HAKgelenek Uzman Uye
Katılma Tarihi: 05 ocak 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 611
|
|
|
|
merhaba apom.
öncelikle siteye hoşgeldiniz.
sayfalarda bolca sualler sormuşsunuz,bunlar sizin endoğal hakkınız ama şunu bilmenizi isterimki,allaha iman ettiğini iddia eden birinin inancı olmayan bir insana allahın var olduğunu ıspatlama gibi bir lüksü yoktur böyle bir hareket yaratıcıya isyan olur siz kendi kalbinizin sesini dinleyin ve okalbin komutu ile yolunuza devam ediniz.
yanlız şunuda bilmenizi isterim ortada bulunan sözde islam devletlerinin hiç biri (tanıdıklarımız için konuşuyorum)ALLAHIN istediği müslüman ülkeler değildir,hepsi yanlış ve yanıltıcı olur onun için sizin yanlış gördüğünüz bu ülkelerin ve bireylerin yaptıkları hatalar islamdan ziyade kendilerinden kaynaklanıyor örnek alacağınız bir doğru olmadığı için siz ve sizin gibi düşünen ateistler şimdilik haklı gibi gözüküyor.
hak gelip batıl yıkıldığında sizde gerçekleri gördüğünüzde işte ozaman tercih hakkınızı kullanırsınız.
muhabbetle
__________________ Nahl.6:Bir güzellik de vardır onlarda sizin için: Sabah saldığınız sırada, akşam topladığınız sırada. Ve lekum fîhâ cemâlun hîne turîhûne ve hîne tesrehûn
|
Yukarı dön |
|
|
islamci Uzman Uye
|
|
|
|
bana vahiy geldi dedim bir cevabım yok demedimki. fatiha ile başlayan nas süresi ile biten bir kitap indi bana. yani tüm müslümanlara ve inananlara. sen inanmazsın o ayrı konu tabi. ama bize vahiy indi buna emin ol....
|
Yukarı dön |
|
|
Apom- Yasaklı
Katılma Tarihi: 22 kasim 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 88
|
|
|
|
Fatiha demisken mesela, islamci bey;
Sizce fatiha Allah'tan gelen bir vahiymidir, yoksa kurana dua olarak mi konmustur ?
Cunku Fatiha suresinde "de ki" eki yok. Orada konusan apacik muhammed. Allah Muhammed'in agzindan mi konusuyor ?
Fatiha suresini kim kime okumustur ? Cebrail muhammed'e mi, muhammed halka mi ?
__________________ Millet- i Yahudi,
Ask ve sevgi abidi.
|
Yukarı dön |
|
|
ilke27 Newbie
Katılma Tarihi: 28 kasim 2008 Gönderilenler: 10
|
|
|
|
Kur an'ı kesinlikle biz indirdik; elbette onu yine biz koruyacağız. (15/Hicr suresi 9. ayet)
önce bunu öğren apom.kuran Allah tarafından korunmaktadır,değiştirilemez,saptırılamaz,bu zamana kadar böyle bişeye cüret eden birini gördünmü veya eline hiç değişik bir kuran geçtimi?
fatiha da apaçık muhammedin konuştuğunu ne biliyorsun,Allah kullarına kendisine nasıl dua etmeleri gerektiğini söylüyor ama sizin gibi kullar Allah apaçık dua örneği gönderdiği halde nankörlüğe doymuyorsunuz.azıcık aklını çalıştırsan anlayabileceğin şeyler bunlar.
__________________ Kimine Göre Adamız.......
Kimine Göre Yalanız.......
Rahat Olun!
Biz ADAMINA göre Muamele YAPARIZ!!!
|
Yukarı dön |
|
|
ilke27 Newbie
|
|
|
|
Kuran hedefine ulaştıktan sonra binlerce,onbinlerce,yüzbinlerce şahidin elinde,dilinde,hafızasında ve kalbinde korunarak nesilden nesile aktarılmıştır.Dahası Hz.Osman döneminde çoğaltılan ilk orjinal nüshalardan en az ikisi bugüne kadar gelmiştir.taşkent nüshası bunlardan biridir.dünyada kuranın elde bulunan tüm ilk nüshaları arasındaki farklar,hiçbirisinde anlamın çatısını değiştirmeyen hareke,ses ve kıraat farklarından öte gitmez.
Rahat Olun!
|
Yukarı dön |
|
|
islamci Uzman Uye
|
|
|
|
apom ileri gidiyorsun fatiha bir dua olduğu gibi Allah(c.c.) tarafından inen bir ayettir. gücünün simgesidir. şu ana kadar hangi kitap gördünki bu kadar meydan okuyan apom. dünyadaki tüm alimler bir araya gelse bu ayetlerinin benzerini getiremezler der kuran. yapmaya çalışsalar bile bol çelişkili olur der. kıyamete kadar korunacak bir kitaptır der. hangi kitapta böyle meydan okumalara rastladın apom. bu arada ilke kardeş cevabını söylemiş burdan teşekkürlerimi sunuyorum.
|
Yukarı dön |
|
|
ilke27 Newbie
|
|
|
|
bişey değil islamcı sağolasın.öğretmeye çalışıyoruz ama nafile,napalım :)
Rahat Olun!
|
Yukarı dön |
|
|