Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Selam Eren erdem
Ben bir müslüman olarak mana eri nicki ile yazmış olduğun bazı kelimelerden rahatsız olduğumu ve bunları hangi amaçla yazdığını merak ettim.Ama görüyorumki asıl agresif kimmiş ortaya çıktı.NEYSEEEE
Siyah yazılar senin kırmızılar ise bana aittir.
EY AGRESİF!!!!
Müthiş bir giriş bravo..
Şunu anlayın artık! Kimsenin Namaz karşıtlarına laf söylediği yok!!!!!!!!!
Madem laf söylemiyordunda neden her türlü mücadeleye ama her türlü mücadeleye bunlarla gireceğini söyleyip duruyordun.Hemde büyük fontlarla..!Madem mücadelen fikri yöndeydi onu açıkça belirtseydinya?Hertürlü mücadelenin içine herşey giriyor eren.
Banane, kılmayan veya reddeden eder!!!
Geç kalmış bir laf
Ben Bana MECUSİ diyene TEPKİMİ gösteririm. Sen bunu hala idrak edemiyormusun ?
Eğer sana saygısızlık yapılıyorsa tepkini kuransal olarak ifade etmen gerekmezmiydi?
Benim tepkim, Kuranda Salat Namazmıdır ? başlığı açıldığında nasıldı ? 3-5 kendisini bilmez şahsın bize MECUSİ demesinden sonra nasıl oldu ?
Sen sanırım tüm namaz yok diyenleri aynı çatı altında görüyorsun.Hepsini az çok tanırım lakin sana o lafları söyleyen kişi/kişilere ad veya nickleri ile gereken erdemli cevapları vermen gerekiyor.Örneğin Naci çelikin fikirlerine her namaz yok diyenin aynı görüşte olmadığınıda bilmeni isterim.
Ben dinimi sizden mi öğreneceğim.!
Dinini kurandan öğren.Gel bizden öğren diye bir ifade asla kullanmamışızdır.
SİZ KAVGA döğüş dışında birşey bilmediğinizden, MÜCADELE kavramının altını anca öyle doldurursunuz.!
Kötü zanda bulunmak bir müslümana yakışmaz.Sen mana eri nicki ile yazdığın yazılarda hepinizin gözlerinin içine bakmışlığım var diyordun.Benimde gözlerime baktınmı?Benimle hiç konuştunmu?Benim kavga ve döğüş dışında birşey bilmediğimide nereden çıkardın?Yoksa sana vahiymi geliyor?
Ne senden korkarım, ne de yandaşlarından...
Yalnız Allahtan kork.
Kimsenin kılıyla pisliğiyle işim olmaz...!
Maşaallah ne güzel.
Ben kimle nasıl mücadele edeceğimi çook iyi bilirim, ve bunu senden değil KURANDAN ÖĞRENİRİM!
İyi biliyordu isen neden o şekil mücadelene devam etmedinde farklı nicklerle insanları hedef alan tehditvari ifadeler kullandın?Bunu sana kuranmı söylüyor?
Biz burada kimseye hiçbirşey demiyorduk, ne zamanki bunlar AZIP bize MECUSİ demeye başladı, o zaman film koptu.
Sizleri dediğim gibi yakışıksız sözlerle itham edenler kendilerini bağlar.Her namaz yoktur diyen aynı görüşte değildir.Aynı uslubu kullanmaz.Bu yüzden seçici olmanı tavsiye ediyorum.
Siz hala biz bunlara saldırıyoruz sanıyorsunuz. İşte olayı mazlum ve hamaset edebiyatıyla bu aşamaya getirdiler.
Bak inan kuran talebesi bir kişiye yakışmayan ifadeler.Mazlum edebiyatı yapan yoktur.Benim imanım kardeşlerimin yanında malıyla canıyla olmamı ister.Onları her türlü durumlarda korumamı kollamamı ister.Size saldıranları kendi isimleri ile açıklayın onlarla mücadelenizi yapın.
Arkadaşım!
Namaz kılma
Kılmıyorum
Domuz ye
yemiyorum
git istediğinle zina yap
Kuranda zina kavramını farklı bir şekilde ilk Naci ağabey açıklamıştı.Ben onun düşüncesine katılmıyorum.Ama samimiyetine inanıyorum.Birşeyler öğrenmek istediğinden şüphem yoktur.Sizlerde kurandan onun fikirlerini çürütün.
Kabeye söv!
Benim kuransal düşüncemde insanların hangi düşüncede olurlarsa olsunlar onlara küfür/hakaret etme hakkı yoktur.Yapanlarıda doğru bulmuyorum.
Bileyim ne olduğunu!
Benim ne olduğum ortadadır.
bunları DİNE maal edip,
Sen MECUSİSİN Ben Hanifim dersen, ipler böyle kopar işte ;)
Dediğim gibi hakaretvari usluplar asla kuranın cevaz vermediği şeylerdir.
Var git, kendi sitende yaz çiz.
Neden bu site senin tapulu malınmı?
kimseye bulaşma.
Ben kimseye bulaşmam.İnancımın gereğini yerine getireceğim.
Bırak fikirler çarpışsın!
Ha şunu bileydin.Neden önceden bu cümleni kullanmadında her türlü mücadele kavramını kullandın?
fikri üstün gelen, galebe çalar ;)
Hiçbirşey hakk ın önünde duramaz.
Ama sizler, MECUSİ-MÜŞRİK diyerek ;
gayrıahlaki bir tutum sergilediniz.
Aynı cümleler buradada var.Asla itham doğru değildir.Birbirimize daha güzel bir uslub ile hitab etmemeiz gerekiyorki sözün en güzelini anlayabilelim.
KORKMA!!!
Allahtan başkasından korkmam
Benim kimsenin canıyla işim yok!
Aslında yanlış anlaşılmalara sebep olan ifadelerin kullanılmasından dolayı bizlerinde uslubu biraz farklı oldu.Öldürme anlamında almayında sindirme/korkutma vs olarak alın belki sözlerinizden bunu çıkardık öyle cevaplar verdik.
SİZ de lazımsınız, BİZ de lazımız ;)
Eee bizde lazım isek neden var git kendi sitende yaz diyorsun?O halde nasıl fikirler tartışılacak?
Batıl da lazım, Hak ta lazım...
Benim MÜCADELEM, Senin algı düzeyini aşar.
Vaybee...Ne söz ama.Benim algı düzeyimin ne olduğunu nerden biliyorsun?Sanırım benim ile konuştun/tartıştın?
Ben hertürlü derim,
Sen kavga anlarsın...
Arada dağlar var arkadaş!
dağlar ......
Net ol arkadaşım nett...
AYRICA BANA EREN ERDEM ÖZELDEN MESAJ ÇEKMİŞ BAKALIM NELER YAZMIŞ
Ey agresif.
Beni tehtid ettin.
Seni, kabul etmediğin Laik düzenin mahkemelerine şikayet edeceğim...
bu yüzden işimiz kolay kılıp ismini ve gerekli bilgilerini verirsen sevinirim.
Esas şikayetim ise,
ALLAH'a dır.
Seni Allah'a şikayet ediyorum!!
Şahid ol Ya RAB!
Eren bu ne şiddet bu celal?
Kabul etmediğim laik mahkemelermişşş.Bak iftira attın bana yakıştımı kuran talebesine?Beni tanıyorsunki böyle cümleler kullanıyorsun?Yada vahiy geldi sana?
ARTIK FAZLA KONUŞUPTA KENDİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRME
GAYBI TAŞLAYIP HABİRE DURUYORSUN
BENİM KİMSEDENDE KORKUM YOK GİT KİME ŞİKAYET EDERSEN ET
__________________ gelin bir ateş yakalım.
sahip olabilmek için aydınlıklara
git deyebilmek için karanlığa
gelin bir ateş yakalım.
yüreğimizdeki yangını vuralım dışarıya
|