Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
bembeyaz kardeş biz kuran korunmamıştır dedik mi? hayır.
o kuran tahrif edilmiştir dedik mi? hayır.
kurandakiyle konuşuyoruz dikkat edersen bak ne diyoruz '' biz hiçbir kitap ve nebi göndermedikki onu doğrulayan resul gelmesin.''
''biz nebilerden söz aldık. sizden sonra gelecek olan resullere yardım için onlardan sapasağlam bir söz aldık''
''biz resul göndermedikçe kimseyi helak edici değiliz'' kuranda geçen ifadeler dikkat edersen.
bak bakalım kuranı yaşayan toplum ne kadar dünyada? kitabı ya evin en üst bölümüne sarıp kaldırmışlar. yada tozlu bir rafa katmışlar. hiç açıp okuyorlar mı sen onu söyle.. resul ne diyor benim halkım kuranı terketmiş. ''kalplerinde hastalık bulunanların artık ondan (kurandan) ellerinin çekildiğini görürsün. uğraşmazlar''
hani ben müslümanım diyen neden kuran emirlerine uymuyorda şirk ehline uyuyor. ağzını açıyor şu hadis şöyle rivayet edilmiş, bu hadis böyle rivayet edilmiş. hani kuran, hani ayet konuşmuyorsunuz.
kuran var korunmuş kitaptır o muhakkak ama açıp okuyan ders alan var mı? çok az...
tüm gerçekliği ve mucizeleriyle kitap orda duruyor ama açıp okumuyoruz niye çünkü alimlerimiz düşünmüş bizim düşünmemize gerek yok.
kuran konuşuluyor mu toplumda yoksa unutuldu mu? tüm dünyayı göz önünde bulundur.
parçalanıp bölünmeyin.
aleviler,şiiler, sünniler, hanbeliler, malikiler, protestanlar, katolikler,şafiler,...v.b.
yahudileri ve hristiyanları dost edinmeyin.
bahsetmeme hiç gerek yok.
Allah(C.c.) tan başka kimseden şefaatçi aramayın.
yetiş ya ali, yetiş ya muhammed, yetiş ya gavs, yetiş ya hızır....v.b.
Allah(c.c.) ile beraber kimseye tapmayın.
şunun yüzü suyu hürmetine beni affet.
putlara tapmayın.
peygamberin sakalının bıyığının önünde eğilenler...
Allah(c.c.)ile beraber başka bir tanrı edinmeyin.
dillerde en çok kimin adı var. muhammedin mi Allah(c.c.) ın mı? kim anıldığı zaman coşuyorsunuz. camilerde Allah(c.c.) yazan yerlerin aynı seviyesinde Muhammed de yazıldığını görmüyor muyuz? en çok dilimizde hangisi var. Allah(c.c.) mı muhammed mi?
__________________ ne kadar hatırlanmak istiyorsan o kadar hatırla.
|