Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
merhaba,
sayın malik,sanırım alperen konuyla ilgilensin diye,başka bir yöneticiye olayı aktarmış,o arkadaşta sanırım,özel olan bilgileri başka dostları ile paylaşmış,alperen bu konuda doğrumu söylüyor onu da bilmiyorum eğer doğruysa diğer yöneticinin yapmış olduğu bu hareketin ortaya çıkmayacağını düşünmesi bile gaflettir,demekki yeni haniflik modeli böyleymiş de haberimiz yokmuş.
zaten kuran üzerinde paylaşım olmayınca başka konularda paylaşım devreye giriyor.
selamlar....
ALLAH hidayet vermeyince olmuyor.
Selam Tavilo abi,
Senin gizli bilgilerini yönetimden birilerinin verdiğini sen nerden öğrendin ?
Sana küfreden insanlardan !!!
Yönetimden !!!
Zannın!!!
Hackleme ve bilgisayar teknikleri ile olmuş olamaz mı !!!
Zira sana küfredenlerden öğrendiysen bunu önce denetlemen lazım yönetimle denetledin demi böyle bir iddian var yoksa denetlemeden küfreden kişilern beyanatlarını mı esas aldın ??
Zannınsa bunu da denetlemen lazım yönetimle,denetledin ve bir netice aldın da mı yazdın ??
Ve hemen bir ithamda bulunmuşsun yeni haniflik modeli bu mu diye iğneleme ile,
Yönetimin sözlerini esas güvenilir kabul etmiyorsan, zaten onlar biz vermedik dese de sen onlara inanmıcaksın, dolayısıyla bu bilginin kaynağının yönetim olması muhtemel değil,
Geriye kalıyor iki seçenek,
Ya zannın ya da sana küfreden insanın beyanatına dayalı zannın,
Her iki durumda da sabretmeli ve
Kendisi hakkında iddia olanlar ile iddayı karşılaştırmalı ve neticesinde bir yargıya varmalısın,
Bana kalırsa Mürselat adlı kullanıcının yasağı kaldırılsın ve o da söz alarak eteğindeki taşları döksün,
Bu foruma uzun süredir yazıyorum ve böyle bir ilkesizliği şu ana kadar ne gördüm ne de duydum, ve ortada böyle bir idda varsa kişilerin sağlam deliller ile iddialarını delillendirmeleri gerekmektedir,
Yönetim bilgileri verdi mi ?
Tavilo yönetimin bilgileri verdiğini neye dayanarak iddia ediyor ?
Esen kalasınız
__________________ bildiklerimizle değil yaptıklarımızla, ellerimizin neleri ile değil hayatlarımızın nasılları ve nedenleri ile,,,
Beni bir yere oturtmaya çalışmayın,çünkü ben bir yerde oturmuyorum, sadece yürüyorum
|