Şu da emredildi: Yüzünü dine bir Hanif olarak çevir. Sakın müşriklerden olma.
Yunus Suresi 105
Ben bir Hanif olarak yüzümü gökleri ve yeri yaratana döndürdüm. Müşriklerden değilim ben.
Enam Suresi 79
İbrahim ne bir Yahudi idi, ne de bir Hıristiyan. O sadece hanif bir müslümandı. O müşriklerden değildi.
Ali İmran Suresi 67
Şu da kuşkusuz ki, İbrahim başlıbaşına bir ümmetti; bir Hanif olarak Allah'ın önünde eğiliyordu. Müşriklerden değildi.
Nahl Suresi 123
De ki Allah doğrusunu söylemiştir / vaadinde sadıktır.Haydi artık Hanif olarak İbrahim'in Milleti'ne uyun! Müşriklerden değildi o.
Ali İmran Suresi 95
Allah'a ortak koşmadan, Hanifler olarak... Allah'a ortak koşan kişi, gökten düşmüş de kendisini kuşlar kapışıyor veya rüzgar onu uzak bir yere fırlatıp atıyor gibidir.
Bana bazı GERÇEKLERİ yaşatarak öğreten Allah'a hamd olsun.
Bağımsız aday olduğumda tanıdım MEDYANIN gerçek yüzünü. bir gün sizler de TANIRSINIZ umarım.
Medyanın bir SİLAH olarak kullanıldığını, bir gün anlarsınız umarım.
Günümzüdeki GAZETELER, maliyetinin ALTINDA bir fiyat ile satılır.
Yani rıdvan kardeşim, senin verdiğin PARA ile ayakta durmuyor GAZETE, buna emin ol, istersen bir de SEN araştır.
Ebukerem kardeşim,
biraz bekleyelim istersen, ACELE karar vemeyelim, ZANDA bulunmayalım. Kürt açılımından BEKLENTİNİN ne olduğunu anlamadan, bu ülkenin cumhurbaşkanının ilk göreve glediğinde EN ÖNCEKİ GÜNDEMİNE kürt açılımını alıp, UYGULAMA gezisine çıktığında (ki yıllardır daha önceki cumhurbaşkanlarının ayak basmadığı ÜLKEMİZtopraklarına gittiğinde), ARTAN terör saldrılarını unutmayalım.
Not: Bu yazdıklarım, masum insanların kanlarının dökülmesini; hiç bir zaman onayladığım anlamına gelmez. bu konudaki TERS açıdan bakışım, BÖLGEDEKİ iki ucu PİSLİ değnek durumudur.
gazetelerin gelir kaynağı satış fiyatı değil REKLAMLARIDIR.
ve MEDYA, Modernizm de sistemin 4. gücüdür, bunlara kimsenin itiraz ettiği ya da bilmediği falan yok da KONUMUZ BU DEĞİL.
ben zaten o savaşa 20 yıldır kirli savaş diyorum, lakin senin anlamadığın ben bir taraf olarak konuşmuyorum, BİR MASUM KANI DÖKÜLÜYORSA bunu ince hesaplarla örtemem ve kınarım, hele ki şehirde öldürülen biri için ülke ayağa kalkıyor bir gariban öldüğünde istatistik saılıyorsa, LANET BİR SESSİZLİK ETRAFI KAPLIYORSA buna asla sessiz kalamam. sen neyi bekliyorsan bekleyebilirsin, nedeni ne olursa olsun bir ülkede bir çocuk ölüyorsa parçalanarak tüm nedenler YERİN DİBİNE BATSIN. kim suçlu umurumda bile değil, sonuçta O HAVAN MERMİSİ ORADA O ÇOCUĞU ÖLDÜRDÜ. kınamamı suçlu kimse ona göre yapacak değilim benim için suçlunun adı önemli değil, kimse o zalim o suçlu. buradan devşirecek bir rekabetim yok, olamaz.
benim derdim budur, ben bunu demek istiyorum.
selam ile.
__________________ yalnız Allah'a teslim ol ve şahitliği dosdoğru yap...
"hak" bir gerekçe olmadan "bir benliği öldürenin" zulum olduğunu inanıyorum, "hak" gerekçeninde "nefs-i mudafaa" olduğunu düşünüyorum. (Ölmemek için öldürme, hayatın en temel var oluş kuralıdır)
Bunu/nefs-i mudafaa hariç, kim ve ne sebeble yaparsa yapsın kınanmalıdır/kâtil'dir.
selam ve dua ile,
rıdvan
__________________ Tanrı'ya inanan adam olmak kolay, ve fakat Tanrı'nın inanacağı adam olmak zor!
Bu zalim cinayeti burada yazılanları okuyunca öğrendim. Yine yüreğim burkuldu, boğazım tıkandı... Yıllardır bölgede nice masum ve mazlum canlar zalimlerin emirleri ve kurşunlarıyla yok oldu. Bir tarafta "UUUUUUUUU bozkurtlar geliyor", bir tarafta "hooo raşo babo, ben ne biçim vatandaşım uy babooo!" sloganları Diyarbakır cadde ve meydanlarınada birlikte yükseliyordu!1965'ten beri bölgede örgütlerin kurulduğunu, çoğaltıldığını, kimilerinin birden bire yoklara karıştığını, kimilerinin de birden bire büyüyüp yaygınlaştığını, yaşatılıp kök saldığını, sonra da bölge insanının binlercesinin katl edildiğini, on binlercesinin göçe mecbur edildiğini gördüm. Hedefleri bu topraklarda (Türkiye) insanlar kardeşçe birlikte yaşamasın, kan ve barutla düşmanca yaşasın.
Bu, zalimlerin varlık nedeni olsa gerek.
Kahr olsun! Ama "kahr olsun" demekle de kahr olmuyor bunlar!
zulme karşı onurlu bir adam bu Ahmet ALTAN, duam Allah'a teslim olur ölmeden inşaAllah.
Hasan ÖKTEM kardeşim, Allah razı olsun senden de.
Evet kardes gercekten cok onurlu cünki bak sonuclarlada nasil ölmüs bu minik Ceylan?Isleri gücleri TSK yi pasifize etmek olan sizlerinde sayesinde bak basaracaklar ilk adimda atildi hayirlisi ile Manda olmaya resmiyet kazandiracak bu onurlular...
Genelkurmay Başkanlığı’nın haftalık olağan
basını bilgilendirme toplantısına, Diyarbakır Lice’de havan mermisiyle
parçalandığı öne sürülen 12 yaşındaki Ceylan Önkol damgasını
vurdu.
Toplantı
salonuna getirilen bir ekran üzerinden Lice’deki olay yeri hakkında bilgi veren
Genelkurmay
Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak şunları söyledi: “Bu
olay TSK’ya karşı bir propaganda malzemesi gibi kullanılmaya çalışılmaktadır.
Son yıllarda, TSK’ya yönelik asimetrik kapsamlı ve organize bir psikolojik
harekât sürdürülmektedir. Bu savaşın maksadı, kamuoyunu etki altına alarak TSK
aleyhine bir tutum ve yanlış bir algı oluşturmaktır. Medya mensuplarına büyük
sorumluluk düşmektedir. Aksi takdirde, kamuoyunu bilgilendirme adına, terör
örgütlerinin amacına hizmet edilmekte ve onların propagandası yapılmaktadır.
Bölgede yer alan ve olay mahalline 9 kilometre mesafedeki Abalı Jandarma
Karakolu ile 8 kilometre mesafedeki Tapantepe Üs Bölgesi’nden, silahların
kontrolü ve kayıtlarına bakıldığında, olay günü herhangi bir havan atışı
yapılmadığı tespit edilmiştir. Askeri birliklerin konuşlandıkları yerler dikkate
alındığında, mevcut havanların menzillerinin yeterli olmadığı anlaşılmaktadır.
Ceylan Önkol’un hayatını kaybetmesine neden olan bir patlama vardır. Ancak bu
patlamanın neyin sonucu olduğu cumhuriyet savcılığınca yaptırılan kriminal
çalışmaları sonucunda belli olacaktır. ” 10.10.09 tarihli
Hürriyet'ten alıntı..
"Bana yalan söyle Mona, yalanlar söyle kendi doğrularımı boğsunlar, bunlara çok ihtiyacım var Mona.."
__________________ yalnız Allah'a teslim ol ve şahitliği dosdoğru yap...
Sizin yetkiniz yok foruma yeni mesaj ekleme Sizin yetkiniz yok forumdaki mesajlara cevap verme Sizin yetkiniz yok forumda konu silme Sizin yetkiniz yok forumda konu düzenleme Sizin yetkiniz yok forumda anket açma Sizin yetkiniz yok forumda ankete cevap yazma