Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Me.MET Yazdı:
.... Kimseye karsi giybet degil Kurana ters olanlari verimisizdirki eger bu konularda o güzel elestirileriniz varsa bunlari yazmanizda hicte mahsur olmamakla birlikte elestirilerinizi daha okunmamis bir kitap üzerine yapip... |
|
|
Me.MET,
o KİTABI okudum ben, kaldı ki Yaşar Nuri, bir aydır ekran ekran dolaşıp kitabının pazarlamasını yapıyor.
sen forumda, Kuran'a ters bulduklarını verebiliyorsun da ben KURAN'A TERS BULDUKLARIMI VERİNCE mi GIYBET oluyor..???
şimdi diyeceksin ki neyi tersmiş. ben de onu diyorum arkadaşım, insanların yazılarını silip engelleyeceğineğinize, ağzına pranga vuracağınıza bunları yazsaydınız da konuşsaydık. bu sefer de diyorsun ki o forum tartışma değil paylaşma platfoırmu. e o zaman senin KURAN'A TERS DİYE VERDİKLERİN bazılarına uymuyorsa ne olacak. görüyorsun di mi nerden baksan tutarsızca.
zaten sürekli konuyu buraya kaçırmaya çalışıyorsun, benim ESAS MESELEM YAZIMIN SİLİNMESİ DEĞİL, BENİM MESELEM bana açıklama yapılmaması ve CEVAP HAKKIMIN ENGELLENMESİ.
Şuna kıvırmadan doğruyu söyle de hepimiz rahatlayalım. de ki " ebu kerem gelenekçi falan kim olursa istediğini diyebilirsin, ammmaaa iş Yaşar Nuriye MKA'ya gelince onalra laf söyletmeyiz, söyleyeni de engelleriz banlarız"
siz kalbinizdekini inandığınızı da savunamayıp illa takiye mi yapmak zorundasınız. inanıyorsan savun kardeşim, ve de ki ben yaparım. bu kadar eziyete gerek yok, akleden yürekleri olanlar APAÇIK GÖRÜRLER. daha kötü duruma düşmeyin yeter.
selam sana.
__________________ yalnız Allah'a teslim ol ve şahitliği dosdoğru yap...
|