Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Kardeşim bakıyorumvar mı yazan diye benim kafamdan olan tek sersero kaldı
sersero kardeşim yazma boşver ne yazıon ki sence deişecekler mi sende bilyon değişmicekler yoksa sende bunlardan biri misin diye düşünecem nerdeyse bırak dua edelim biz
bu son yazın olacak inşallah
sersore kardeşimize Kuran dan bir ayet alıp (Namazı emrolunduğu gibi dost doğru kılın ) çarpıttınız.yazıklar olsun size
yok Peygamber Efendimiz kılmasaydı ne olacaktı:
Ya böyle bişi düşünen PEyagmberi Kuran a karşı gibi düşünebilen birine artık ne anlatabilirm onu bilmiyorum ama öle bi imkan olmadı öle bir şey yapmadı Peygamber efendimiz...
eğer öyle olsaydı dedi ama olmadı aklınız abssın olmadı eğeri yok yazdığın gibi...
sonracıma Ebu hureyre ya laf atıyorunuz...
evet kitabında uyduruk hadisler olabilir...
dşünün kaç asır geçmiş aradan ve kaç tane kitap evi basmış bu kitabı artık hangileri sokru siz düşünün!!!
sonra zina edenin recm edilmesi ile ilgili örnek verim.
bir gün Peygamber (sav) Efendimize kucağında bir çocukla bir kadın geliyor.
- ya Rasulullah ben bu çacuğu zina yapark dünyaya getirdim dedi
Peygamber (sav) Efendimiz bunu üzerine kadının elinden çocuğu alır ve taşlanarak recm ederler ve kadın öldükten sonra Rassulullah (sav) kadının cesetine yürürken parmakları ucunda yürüryerek gider herkes merak eder neden öle yürüdüğünü ve sorarlar.Efendimiz:
bu kadının ruhunu almak için o kadar çok melek indi ki arştan yere kadar melkler doluydu onlara zahmet vermemek için öle yürüdüm buyıurur.
Ve bir kişinin zina hükmüne çarptırılması için dört sağlam(sözüne güvenilir) kişinin şahidi lazımdır
yani Hz. Ebubekir , Hz Ömer , Hz. Osman gidip (biri değil ) Rasulullaha deselerdi ki filanca kişiler zina yaptı dördüncü kişi çıkmasa zina hükmü verilemez.
bu mübarek zatlar yalan mı söliceek ama şeriat bu sizin dediğniz gibi hemen asalım keselim yok
okuyun biraz okuyum ama sağlam kaynaklar okuyun..
benim iletim neden silinde onu anlıyamadım ???
Moderatör Notu: Daha önceki iletiniz de de bu iletinizdeki gibi hakaret içeren ifadeler olduğu için silindi. Bu iletideki aşağıdaki ifadenizi Müslüman olduğunu iddia eden hiç kimseye yakıştıramıyorum. "yoksa çok mu gerçekçi konuştukta birilerinin bir yerlerine kaçtı?????"
Lütfen forum kurallarına uyalım. Misafir olduğunuz yere hakaret ederek mi girersiniz.
http://www.hanifdostlar.com/forum_posts.asp?TID=3241&PN= 1&FID=2&PR=3
bu arada muhiddin kardeş sen diyorsun ki kaderi sana açıklarızda sen anşamazsın???
sen anladın mı kaderi ???(Anladım diyorsan oldun olan adamada böle nette takılıp durmaz o zaman sende başka bişi var o kadar zekisinidr ki anlamışsındır sen onu)
Peyagmaber efendimiz bile kader hakkında fazla düşünmeyin demiş !!!
Doğru ya o da uyduruldu unuttum size göre Efendimizin hayatı uyduruk!!!
neyse siz herşeyde mantık arayın neden hanefi mezhebindensiniz ki hepiniz birer alimisiniz akıl yürütebiliyorsunuz kendi mezhebiniz kurun!!!
baksana hangi hadis sahte hangisi doğru maşallahınız var tütütütü
neyse sadede gelim benimle aynı düşünen kardeşlerim yazmasınlar amaçlarına hizmet etmiyelim bunların boş verin kendi aralarında bocalsınlar
zaten biz böle alimlere göre çok pasif kalırız...
|