Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
slm slm
Ayetleri işine geldiği gibi bu siteye karşı resmen bi komplo yapmış.
bende bir kaç ayet yazmak istiyorum
ARAF 185
Göklerin ve yerin melekutuna, Allah'ın yarattığı herhangi birşeye bakmadılar mı; ecellerinin gerçekten yaklaşmış olabileceğini düşünmediler mi? Peki, bu Kur'an'dan sonra hangi hadise/söze iman ediyorlar?
YUSUF 111
Yemin olsun ki, resullerin hikâyelerinde, aklını ve gönlünü çalıştıranlar için bir ibret vardır. Bu Kur'an, uydurulacak bir hadis/bir söz değildir; aksine o, önündekini tasdikleyici, her şeyi ayrıntılı kılıcıdır. İnanan bir topluluk için de bir kılavuz ve bir rahmettir.
Casiye 6
İşte bunlar, Allah'ın ayetleridir ki, onları sana hak olarak okuyoruz. Hal böyle iken Allah'tan ve onun ayetlerinden sonra hangi hadise/söze inanıyorlar?!
Murselat 50
Artık bundan sonra hangi hadise/söze iman edecekler?
Benim canımı özl. ''fazla'' sıkan konu ''bu mezhepsizler Peygamberi sevmiyor kötülüyor'' demesi.İşine öyle geliyor ya.....
Hz.Muhammed (s.a.v.) peygamberimizi kim sevmez ya!?..
Zaten Hz.Muhammed(s.a.v.)ın hadislerin den biri de şu.
''Eğer size aktarılan hadisler Kuran la bağdaşmıyorsa sakın inanmayın.''
Hal böyle iken bunları görmezlikten gelip Olayı alakasız(işine geldiği gibi) farklı yöne çekmiş adam gitmiş peygamber düşmanı yapmış bizi
Şu MEZHEPSİZLER Lafına da eskiden beri ayar olurum
ilk zamanlar yeni yeni sorgulamaya Rabbimin izni ile öğrenmeye çalışırken hep şunu sorardım kendime
__Ya arkadaş mezhep ne? KAÇ TANE İSLAM VAR? :))Peygamberimizin neden mezhepi yokmuş?..
Ben bunları deli dolu çağlarımda o yaşımda düşünebilmişim.Bu kadar net gerçekleri nasıl oluyorda göremiyorlar/görmüyorlar.
slmslm