Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Ebru ve Mumin haklisiniz
Seyhinin yardimiyla gece Ruyasinda Cenneti gordum diyene en guzel cevap yine Kurandan verilmistir.
Casiye Suresi 10. "Ayet Arkalarından cehennem! Kazanmış oldukları da Allah dışında edindikleri veliler de onlara hiçbir yarar sağlamayacaktır. Çok büyük bir azap vardır onlar için."
Araf Suresi 3. Ayet Rabbinizden size indirilene uyun, O'ndan başka velilere uymayın! Sizler pek az düşünüyorsunuz!
Araf Suresi 196. Ayet ."Benim veli'm, o Kitap'ı indiren Allah'tır. O, hayır ve barış seven kulları koruyup gözetir."
Onun icin siz Ruyanizda gordugunuz, cennet masallari ile uyumaya devam edin. Biz Allah otobus yada Trenle gitmedigimiz icin seyh denen sofor yada makiniste ihtiyacimiz yok.
ve tekrar diyorum ki
Araf Suresi 196. Ayet ."Benim veli'm, o Kitap'ı indiren Allah'tır. O, hayır ve barış seven kulları koruyup gözetir."
Bak sana bu bir hikaye anlatayim, bulundugun ulkede yillar once boyle uzak dogu, mistik takilan bir kitapciya gittim. Gittigim siradada bir toplanti ayin turu birseyleri varmis, katilirmisin dediler olur dedim. Iceri giriyorsunuz etrafda hindistan isi duman tuten kaplar var. O kaplar odaya guzel bri koku saliyor. Sizde oturup meditasyon yapmaya calisiyorsunuz.
Bir sure sonra kendimi iyi hissetmey basladim. Meger herifler o duman tuten kaplara esarari da katiyorlarmis. Esrarli dumanin etkisiyle bir sure sizin kafa yerine geliyor. Tabiki mutlulukdan ucuyorsunuz. Nerden mi biliyorum Kitapci sonra izinsiz esrar kullandirmakdan kapatildi.
Al sana mutluluk al sana cennet. Dikat edin sizin seyh efendide sizi duman alti edip yalanci cenneti size gostermesin.
Birde Rabiat yaptikdan sonra, bir tepsi tuzlu hamsi ye, hic su icmeden yataga git. Bak o gece susuzlukdan nasil sasril saril akan sular dereler irmaklar ve seyhini gorurusun. Bak Allah senin senin seyhine nasil cevap vermis. Bu ayeti lutfen bir oku iki dusun.
Zümer Suresi 3. Ayet Gözünüzü açıp kendinize gelin! Arı-duru din yalnız ve yalnız Allah'ındır! O'ndan başkasını veliler edinerek, "biz onlara, bizi Allah'a yaklaştırmaları dışında bir şey için kulluk etmiyoruz." diyenlere gelince, hiç kuşkusuz Allah onlar arasında, tartışıp durdukları konuyla ilgili hükmü verecektir. Şu bir gerçek ki, Allah, yalancı ve nankör kişiyi iyiye ve güzele kılavuzlamaz
__________________ A'raf 194 Allah dışındaki yakardıklarınız sizin gibi KULLARDIR , eğer iddianızda haklıysanız , hadi çağırın onlarıda size cevap versinler
|