Şu da emredildi: Yüzünü dine bir Hanif olarak çevir. Sakın müşriklerden olma.
Yunus Suresi 105
Ben bir Hanif olarak yüzümü gökleri ve yeri yaratana döndürdüm. Müşriklerden değilim ben.
Enam Suresi 79
İbrahim ne bir Yahudi idi, ne de bir Hıristiyan. O sadece hanif bir müslümandı. O müşriklerden değildi.
Ali İmran Suresi 67
Şu da kuşkusuz ki, İbrahim başlıbaşına bir ümmetti; bir Hanif olarak Allah'ın önünde eğiliyordu. Müşriklerden değildi.
Nahl Suresi 123
De ki Allah doğrusunu söylemiştir / vaadinde sadıktır.Haydi artık Hanif olarak İbrahim'in Milleti'ne uyun! Müşriklerden değildi o.
Ali İmran Suresi 95
Allah'a ortak koşmadan, Hanifler olarak... Allah'a ortak koşan kişi, gökten düşmüş de kendisini kuşlar kapışıyor veya rüzgar onu uzak bir yere fırlatıp atıyor gibidir.
- Siz arkadasınızdır, arabanizin ön tamponuna daha üç metre vardir. Var gücüyle basar kornaya 'yer ver' diye. Hemen içeri bakiniz.
Sonuç: Yüzde 93 kadin, yüzde 6 maymun, yüzde 1 yasli bir amca...
- Önünüzden dönecektir. Ya hizla dönüp arka lastigi kaldirima çikarir ya da çok geç kalir , geri çikmasi gerekir. Içeri bakiniz.
Sonuç: Yüzde 91 kadin, yüzde 7 lama, yüzde 2 acemi erkek...
- Bayirda durmak zorunda kalmistir. El freniyle kalkacaktir, etrafta bir lastik ve balata kokusu, kirmizi bir duman yayilir. Hemen içeri bakiniz.
Sonuç: Yüzde 82 kadin, yüzde 14 buffalo, yüzde 4 acemi erkek...
- Yesil yanar, orta seritte bir Polo hareketsizdir. Ayna basinda faaliyet vardir. Hemen içeri bakiniz.
Sonuç: Yüzde 99 kadin, yüzde 1 direksiyon basinda vefat etmis bir erkek.
-Durmus bir isinizle ugrasiyorsunuzdur. Yaninizdan firkateyn geçecek kadar yer vardir. Uzun bir kornayla irkilirsiniz. Hemen içeri bakiniz.
Sonuç: Yüzde 80 kadin, Yüzde 15 polis, yüzde 4 acemi bir erkek, yüzde 1 nil timsahi.
- Sol seritte 40 kilometre hizla bir Clio gitmekte, seridi ortalamakta zorlanmaktadir. Herkes bu arabanin sagindan ayar verir. Içerideki görüntü:
Sonuç: Yüzde 91 kadin, yüzde 6 koala, yüzde 2 sürücüsüz otomobil prototipi,
yüzde 1 acemi erkek
- Araba geri geri park edecektir. Lakin içindeki bünye, direksiyonu hiç hareket ettirmeden, ileri geri yapip uygun pozisyonun kendiliginden gelecegini ummaktadir. Süzün içerisin, süzün süzün korkmayin, sizi görmez!
Kadının günlüğü Bugün üç yil bitti. Onun karsisina gelinlikle çiktigim günkü kadar mutluyum. Tanrim, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakisikli,anlayisli,sevecen, her sey var. Bugün Cumartesi, biraktim arkadaslariyla eglensin. En sevdigi yemek olan pastirmali kurufasulyeile pilav yapiyorum.Pisti, demleniyor. Banyo yaptim, en sevdigi kiyafeti giydim. Yemekten sonra,söminenin karsisina bir sise kirmizi sarapla uzanacagiz.. Eve geldi sonunda. Beni öpüsü biraz soguktu, akli baska yerde sanki.AmanTanrim, yoksa? Tüm cilvelerime ragmen, bana saldirmadi. Arkadaslariyla ne yaptigini sordum, agzinda bir seyler geveledi.Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgin,hala uzak, halakabuguna çekilmis. Herhalde ÖTEKINI düsünüyor.Benden genç mi acaba? iyerindeki sarisin pazarlama temsilcisi olmasin? Söminenin karsisindasarabimizi yudumlarken, artik dayanamadim "neyin var?"diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme,aci dolu, uzaklik dolu.."Yok birseyim"diye geçistirdi. O gürül gürül yanan askin bu kadar cabuk bitecegineinanamiyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediginisöylüyordu.Bugün aramizda iletisim kopuklugu basladi bile. Belki de kilo aliyorum.Çok mu vir vir yapiyorum? Elini tuttum. Elimi oksadi,ama eller hissiz, parmak uçlari soguk...Stepe baslasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan.Kendimi kandirmaktan baska bir sey degil bunlar.Bitti..Bittti..Bitti. Tanrim, ölmek istiyorum. Kendimi son kez onun kollarina attim. Aglaya aglaya uykuya dalmisim.
*****Erkegin Günlügü: Öf be, Fener yine yenildi.. Ama, kurufasülye güzeldi
Katılma Tarihi: 03 ocak 2006 Yer: Turkiye Gönderilenler: 167
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
sailamasr Yazdı:
Daha önce gönderilmişse kusura bakmayın..
Kadının günlüğü Bugün üç yil bitti. Onun karsisina gelinlikle çiktigim günkü kadar mutluyum. Tanrim, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakisikli,anlayisli,sevecen, her sey var. Bugün Cumartesi, biraktim arkadaslariyla eglensin. En sevdigi yemek olan pastirmali kurufasulyeile pilav yapiyorum.Pisti, demleniyor. Banyo yaptim, en sevdigi kiyafeti giydim. Yemekten sonra,söminenin karsisina bir sise kirmizi sarapla uzanacagiz.. Eve geldi sonunda. Beni öpüsü biraz soguktu, akli baska yerde sanki.AmanTanrim, yoksa? Tüm cilvelerime ragmen, bana saldirmadi. Arkadaslariyla ne yaptigini sordum, agzinda bir seyler geveledi.Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgin,hala uzak, halakabuguna çekilmis. Herhalde ÖTEKINI düsünüyor.Benden genç mi acaba? iyerindeki sarisin pazarlama temsilcisi olmasin? Söminenin karsisindasarabimizi yudumlarken, artik dayanamadim "neyin var?"diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme,aci dolu, uzaklik dolu.."Yok birseyim"diye geçistirdi. O gürül gürül yanan askin bu kadar cabuk bitecegineinanamiyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediginisöylüyordu.Bugün aramizda iletisim kopuklugu basladi bile. Belki de kilo aliyorum.Çok mu vir vir yapiyorum? Elini tuttum. Elimi oksadi,ama eller hissiz, parmak uçlari soguk...Stepe baslasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan.Kendimi kandirmaktan baska bir sey degil bunlar.Bitti..Bittti..Bitti. Tanrim, ölmek istiyorum. Kendimi son kez onun kollarina attim. Aglaya aglaya uykuya dalmisim.
*****Erkegin Günlügü: Öf be, Fener yine yenildi.. Ama, kurufasülye güzeldi
walla çok komik. nişanlı biri olarak bu konuda olmasa da farklı konularda sayfalar dolusu problem uretebiliyoruz. kendimi bile anlamış değilim
BİR KADIN NASIL MUTLU EDİLİR? ÇOK ZOR DEGİL. > BİR ERKEK, BİR KADINI MUTLU ETMESİ İÇİN YALNIZCA > SUNLAR OLMAK ZORUNDADIR... > > 01. BİR DOST > 02. BİR YOLDAS > 03. BİR ASİK > 04. BİR AGABEY > 05. BİR BABA > 06. BİR USTA > 07. BİR ASCİ > 08. BİR ELEKTRİKCİ > 09. BİR MARANGOZ > 10. BİR MUSLUKCU > 11. BİR TAMİRCİ > 12. BİR DEKORATOR > 13. BİR STİLİST > 16. BİR PSİKOLOG > 17. BİR HASERE YOK EDİCİ > 18. BİR PSİKİYATRİST > 19. BİR SİFACİ > 20. İYİ BİR DİNLEYİCİ > 21. BİR ORGANİZATOR > 22. İYİ BİR BABA > 23. COK TEMİZ > 24. SEMPATİK > 25. ATLETİK > 26. SİCAK > 27. KİBAR > 28. NAZİK > 29. ZEKİ > 30. KOMİK > 31. YARATİCİ > 32. SEFKATLİ > 33. GUCLU > 34. ANLAYİSLİ > 35. HOSGORULU > 36. SAGDUYULU > 37. HİRSLİ > 38. YETENEKLİ > 39. CESUR > 40. KARARLİ > 41. DOGRU > .... > > 11987. GUVENİLİR > 11988. TUTKULU > > TABİİ, SUNLARI DA UNUTMADAN: > > 11989. ONA DUZENLİ OLARAK İLTİFAT ETMEK > 11990. ALİSVERİSİ SEVMEK > 11991. DURUST OLMAK > 11992. COK ZENGİN OLMAK > 11993. ONU STRESE SOKMAMAK > 11994. BASKA KİZLARA BAKMAMAK > > VE AYNI ZAMANDA SUNLARI DA YAPMALIDIR: > > 11995. KENDİNDEN COK ONA ODAKLANMAK > 11996. ONA, OZELLİKLE KENDİSİ İCİN COK FAZLA ZAMAN > AYİRMAK > 11997. NEREYE GİTTİGİNE ALDİRMADAN ONA COK FAZLA YER > SUNMAK > > SUNLAR DA ÇOK ÖNEMLİ: ASLA UNUTULMAYACAKLAR: > > 11998. DOGUM GUNLERİ > 11999. YİLDONUMLERİ > 12000. ONUN ALDİGİ KARARLAR > > ---------------------------- > > *BİR ERKEK NASIL MUTLU EDİLİR!!!* : > > 1. KARNİNİ İYİCE DOYURUN > 2. UZAKTAN KUMANDA VE ÇAYINI VERİP RAHAT BİRAKİN > > HUZURSUZLUK BELİRTİSİ GÖSTERİRSE MADDE-1 DEN TEKRAR > BASLAYİN...
Mistikbalim, maçoluk kokan bu sözleri nereden devşirdin böyle?Bize düşen maçoluk mu yoksa birbirimizin bir elmanın iki parçası olduğunu kavrayacak bir bilinç mi?
__________________ "Bir kavme olan kininiz sizi adaletten ayırmasın.."
Sizin yetkiniz yok foruma yeni mesaj ekleme Sizin yetkiniz yok forumdaki mesajlara cevap verme Sizin yetkiniz yok forumda konu silme Sizin yetkiniz yok forumda konu düzenleme Sizin yetkiniz yok forumda anket açma Sizin yetkiniz yok forumda ankete cevap yazma