Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
kardeş yazdığın yazının üzerinden epey zaman geçmiş ama ben yineden cevap yazacağım.en azından rastgelipte bu yazıları okuyanlar yanılmasınlar.yazdıklarından anlıyorum ki ahmed hulusi hakında çok bir Bilgin yok.sadece kopyala yapıştır yapıp bir şeyler yazmışsın oraya. bu zat hakkında biraz bilgi zahibi olsaydın,bu zatın sadece islam alimlerinin düşüncelerini bizlere güncel dille aktardığını anlardın.
senin söylediklerinden yola çıkacak olursak sistemi anlamış,işin sözünde değil,özüne inmiş olan erzurumlu ibrahim hakkı hazretleride HANS VON AİBERG in öğrencisi.çünkü bu iki insanın dediği şeyler birbirine paralel şeyler.zaten her fırsattada söylüyor ahmed hulusi benim kaynağım bunlar diye.Ve sizde açın oradan okuyun diyor.
dediğim gibi sen söylediklerinle sadece ahmed hulusiye iftira atmıyorsun.Abdulkadir geylani,erzurumlu ibrahim hakkı,imam gazali,imam rabbani,hz muhhammed s.a.v,hz ömer,hz ali yede iftira atmış oluyorsun.
eğer istersen erzurumlu ibrahim hakkının marifetname isimli eserinin tam tercümesini alıp okuyabilirsin.
eleştirine karışan yok.bu adamın görüşlerine katılırsın,katılmazsın senin bileceğin iş.ama bilip bilmeden konuşma.
bir laf vardır.bir şey biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar.
son olarak şunu belirteyimki senin nasibinde onlar varmış öyle yazmışsın.benim nasibimde bunlar varmış böyle yazdım.yazmamın amacı nasibinde bu yazdıklarımızdan alacağı olanın almasıdır.
LÜTFEN KAFANIZIN İÇİNDEKİNİ ÇALIŞTIRIN.
HZ MUHAMMED DİYORKİ;BİR SAAT DERİNLEMESİNE DÜŞÜNMEK Bİ GECE BOYU YAPILAN İBADETTEN DAHA HAYIRLIDIR.
HZ ALİ DİYORKİ;ANLAMINI BİLMEDEN ORUÇ TUTANIN ELİNE AÇLIKTAN,ANLAMINI BİLMEDEN NAMAZ KILANIN ELİNE YORGUNLUKTAN BAŞKA BİR ŞEY GEÇMEZ.
HEPİNİZE GÖK KUŞAKLI SABAHLAR DİLEĞİYLE
__________________ birey us u kadardır.
|