Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Hasan Akcay Yazdı:
[
Yargıçların Yargıcı'ndan böyle adaletsiz bir hüküm beklemeyin.
Taciz suçunu işleyenler kim? Erkekler. Ceza olarak tesettür zindanına atılanlar kim? Kadınlar....
İki soru da cevap bekliyor. Lütfen.
Sevgi ile, Hasan Akçay
|
|
|
Selam Hasan Akçay
ALLAH ın adaletini insanların ki ile karıştırıyorsun sanırım.Çünkü ALLAH ın adaleti senin düşündüğün gibi olsaydı Peygamberler hiç eziyet çekmezlerdi.
Hem ALLAH ın dinini tebliğ edeceksin,hemde bu uğurda yanında ALLAH olduğu halde eziyet göreceksin ve nedense ALLAH bunlara göz yumacak.
Senin deyişine göre adalet nerede?Bazı şeyleri bırak Kur'ana dayandırmayı üzerinde hiç düşünmeden yazıyorsun gibi geldi bana.
Eğer kadınlar ALLAH ın emri olan tesettür ü senin söylediğin gibi ceza olarak düşünüyorsa söylenecek bir şey yok.O zaman herşeyi ceza olarak algılarız Kur'an dan
Mesela Zekat.ALLAH IN emridir zekat.
O zaman ALLAH çok çalışıp para kazananlara ceza vermiştir.Bunun gibi bir çok örnekte çıkarılabilir.Senin mantığınla da gidersek haşa ALLAH ımız çok adaletsizdir sonucu çıkar.
Düşünmeden veya bir konudaki kendi fikrini insanlara kabul ettirebilmek için ALLAH a iftira atmış oluyorsun bence.
Ben şunu çok merak ediyorum.
Çocukluğumdan beri etrafıma bakıyorum.Tecavüze uğrayanlar olsun,tacize uğrayanlar olsun hep açık saçık giyinen,tesettürlü olmayan kadınlardır.Sarhoş adamlar bile tesettürlü bayanları gördüğü zaman saygı gösterip kendine çeki düzen vermeye çalışıyor.
Hal böyleyken sen ve senin gibilerin ALLAH ın sözünü kendi düşüncelerinize göre evirip çevirip açıklığı meşrulaştırmaya çalışmanızın sebebi nedir acaba?
SELAMETLE
|