Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Bismillahirrahmanirrahim..
Müceddid onca dünya işi arasından sıyrılıp gelsin..Burada bir kısım çıksın insan şeytanı desin şu desin bu desin..
Birader kim kimin dininin bekçisi...Ehli sünnete göre de siz şeytanın özü hatta kafirsiniz..Ben bundan bahsetmiştim o hükme kalsa bizim sizden uzak durmamız luzum..Gelip bana laf ediyorsun birader ehli sünnete o şirket dediğiniz dine laf edin tmam muceddidi ne katıyorsunuz..
Çünkü din Allah'ın dini ha sizin ki ha bizim ki..Bu böyle siz ayrı bir din düzeni diyorsunuz resmen bu yani başka bir şey yok size göre sizin dininiz şirket dininnden öncedir o ayrı mevzu..
Size kalsa Allah -haşa- acizdir..Kadir sıfatını alim sıfatını reddetmiş oluyorsunuz nasıl mı ?
Madem bu şirket dini (!) yalan dolan uydurma ve hurafe dolu Dünyada milyon,ölmüşleri toprak olmuşları ile milyar insanlar ben muslumanım davası gütmüş dünyanın bir çok yerine islamı götüren felan filan bir kültür bir yığınım bir tablo gözönüne getiren getirsin artık binlerce sene osmanlısından selcuklusuna abbasisine bilmem kimine bütün insanlar biz iman üzerine gittik yaşadık davası gütmüş..
Milyonu evliya asfiya olarak şöhret bulmuş milyon gözleri ile mucize gördüklerini duyduklarını karşılaştıklarını vs vs. ifade etmiş bilmem kaç ciltler kitaplar telif edilmiş milyon insan aynı şeye parmak basmış basıyor ve hakeza bugun tablo aynı..
Şu halde bunca insan yanlış yoldaysa sözüm ona siz pc başında haniflik yapan insanlar Allahı haşa aciz etmişsiniz..
Bütün dinlerden üstün kılmak üzere, Peygamberini hidayet ve hak din ile gönderen O'dur. Şahit olarak Allah yeter.
ayetine muhalefet etmişsiniz..Bunca insan yanlış ise din de üstün kılınmamıştır..
ve Allah c.c binler senedir böyle yanlış (!) uydurma dolu dini korumamış seneler sonra bir kısım hanifleri peyderpey etmiş çıkarmış dinini yaşatıyor öyle mi ??
Bu halde Allahın adalet sıfatıda düşmüştür..Allah adil değildir (haşa ) hükmü ortaya çıkmıştır..
Böyle mi değil mi birader (cümlenize ) madem din yanlıştı neden Allah buna engel olmadı neden onca insan iman ettiğini savundu düşündü sünnete uydu insanları sünnete uydurdu
Neden Allah kendi dinine bulaştırılmış (size göre pislik) çamuru temizlemedi temizletmedi ??
Çok insan duyduk gördük okuduk sünnete çok tabii olmuş kılı kırk yarmış felan filan.. bu uğurda can vermiş bilmem ne etmiş
Siz daha iyi bilirsiniz ne de olsa size göre uydurmaların dini
Hadi bakayım Allaha acizlik ve zalimlik sıfatı yükleyenler buyrun ??
Bu yani tablo bu değil mi ??
Fereç hüdürünüz o mukemmel şaheserinin girişinde yanlış hatırlamıyorsam dünyada kendine musluman diyen milyonlarca insan var diyordu buyur tablonuz bu Allah milyonlarca insana zulmediyor o halde cünkü bu adamlar La ilahe ilallalh da diyor muşrik değiller munafikta değiller (kendilerince ) peki bu zulum niye
Neden sayınız az neden Allah o hanifliğinize bir mukafaat olarak sizleri artırmıyor dinini dünyayave insanlara duyurmuyor şayet hanifllik doğru kalanı yanlışsa Allaha haksızlık isnadı olmuş oluyor allah ki herşeyden münezzeh
Mantık düşünme bilmem ne diyorsunuz peki sizden önceki o uydurma dinin insanları akılsızmıydı ?
Sonra da muceddid böyle şöyle Ey şikemperver hevaperest delalet çölünde fırtınaya tutulmuş insanlar..
Müceddid size ne yapabilir ki ?? Sonuça o da siz de kıyamete inaniyorsunuz ahirette ceza gününde buluşacağız bu haktır işte o zaman ayeti kerimelerin de işaretiyle kim kime fayda verecek kim yanlış kim doğru ortaya çıkmayacak mı ??
O halde neyin davasını güdüyorsunuz madem şirket dini dediğiniz din yanlış bizi neden boğuyorsunuz ?
Sorun mu var aklına birşey mi takıldı kurbağa diliyle beni morartmak için buraya yazmayla egonuzu mu tatmin ediyorsunuz ?
Allah'ın dini bir nefsin isteğine mi bağlı madem şirkete dini yanlış bunu mantıki çevrede ifade etseniz (birkaçlarını tenzih ederiz) olmuyor mu ?
Müceddid şurayı açıkladı şunu dedi babasının hayrına mı diyor ? Ne çıkarı var ona size yardım ediyor la ilahe ilallah diyen insanla itikati konuda konuşuyor filan filan ..Sen ne niyettesin amacın nedir ?
Ehli sünneti mi kötülemek amacın aç bir tane site yaz söy ne edebilirsen lakin müceddidten ne istersin be adam(lar)
Varsa hakikati aramak niyetin bu adamlar yanlış diyorsan bunu güzel bir dille delilli bir şekilde anlatırsın
sen anlatamassın karşındaki de senin gibi canavar olur etki tepki meselesi o da başlar sertleşir ?
Demezmisiniz lekum dinikum.. .. .. O halde neyin davası birader ?
Yanlışları çıkarmak doğruya yönelmek değil mi amacınız ?
Ben zanla konuşuyorum yanlış olmasına rağmen yapacağım sizden kaçınız itikatına sağlam bağlı kaçınız kurana bağlı kaçınız arapça biliyor kuranı okurken hem anlıyor hem tatbik ediyor ?
Kaçınız nefsinize sorun kaç defa kuranı hatmettiniz ?? 1, 2 3 ?
veyahut 10 yüz . .. . Kaçınız o mukemmel Arapçasıyla (!) maide suresindeki abdest ayetine bakıp
''Bi ruusekum '' lafzının 15 ayrı manaya gelebileceğini gördü acaba hangisi olabilir dedi ??
Kaçınız ? İki elin parmağı kadar bir elin parmakları kadar? Bir parmak kadar ??
Bu gün cuma sizin uydurmacılar şirket dincileri (!) toplu halde namaz kıldı dünyada belki milyarlarca insan Allah katına divan durdu bismillah dedi o atalarının şekli dediğiniz namazı kıldı tesbih etti hamd etti
O milyarlar peygambere salavat etti..
Ve bu tablo yanlış...Hay soyu kuruyucası doğruluk nerdesin ?
Bu halde Allah haşa zalimdir ..Milyon insan kendine ibadet ettiğine zannederek yaşıyor ..Bu halde Allah adil değildir dinini üstün tutmuyor..
Bu halde peygamber tebliğini yerine getirmemiş din tamamlanmamış
Bu halde Allah acizdir (haşa)
Bu halde islamı yaşadıklarını zanneden tebliğde bulunan insanlar milyar kitap sahifeler insanlar şunlar vs. vs. bunlar yanlış
Yanlış oğlu yanlış dünya adil değil o halde ?
Hani dinin üstün kılındığı nerde ?
Nedir bu hal ? Şirket dini dediğiniz din bugün bu konumda değil mi ? O inkar ettiğiniz sünnete sarılan insanlar bugun üstün değil mi ??
O halde ne demeli ne düşünmeli ??
Siz o kadar acizsiniz ki Acıp hadis kitaplarından okuyup burası yanlış kabul etmiyorum demememişsiniz en basitinden Ukeyle kabilesi ile ilgili hadis Buhari de yoktur yok birader yok Tıp kitabına elli kere baktım
Ne deve sidiği şifa olmuyor değil mi iğrenc geliyor size
Ben de diyorum peygamber bir seferde çekirge de yemisti al bak edepsizlik ediyorum iyi bak ?
Mantık bugunun dunyası olunca 1400 sene oncesini anlamak muhayyile olur ancak..
Celiskili hadisleri yazmışsınız biz sanki dedik hadisler çelişkisiz ? Sanki dedik uydurma hadis yok ?
Hiç baktınız mı illet nedir diye ? Ya da hadis alimleri neden var ?
Ya da bu adamlar Allaha yalan söz isnad ediyorlar bunca insanda bunlara uyuyor
O halde hepsi kafir musluman değil ? Ve bu adamlar bunu isteyerek yapmışlar
gezmişler tozmuşlar yalan uydurmak için (!)
Ve uydurmuşlar bir de ravi zinciri eklemişler kul hakkına girmişler
Sonra o yalan kaydedilmiş olmuş kitabi sitte
Sonra o yalandan hükümler çıkarılmış allah da adil sıfatını kullanmamış bunca insan yanlış etmiş kul hakkı yemiş o da göz yummuş(mecazen)
Bunca bir kul hakkı oluşmuş ve o adamlar bunu bilerek yapmışlar öyle mi ?
Ciltler dolusu şerh yazılmış yalan püsküllendirilmiş ve o şerhleri yazanlar hadisleri yazanlar (hepsi hafız kuranı biliyorlar ) bu uydurmalara göz yummuş öyle mi ?
İnsanlar hiç merak etmemiş Allah resulu nasıl namaz kılardı diye hiç dememiş nasıl yaşardı
Zaten o da vahyi tebliğ etmiş sonra vefat etmiş o kadar
hiç başka konuşmamış haşa haşa sümme haşa (ya rasullallah seni böyle düşünenler olmasa demezdim ) binler milyonlar haşa ot gibi yaşamış insanlar da ondan vahyi almışlar başka birşey almamışlar öyle mi ?
Öyle mi masabaşı hanifleri rahat koltuk mudavimleri
Gercek dinin sahipleri öyle mi
Bİnler insan gelmiş Yatsının abdestleri ile 40 sene sabahı kılmışlar..
Geceleri Allah Allah deyip titremişler ağlamışlar sızlamışlar parçalamışlar kendilerini Sırf allaha kul olmak için
Binler gelmiş secdeye varmaktan alınları nasır tutmuş
Binler insan Allah resulu için ağlamış sızlamış
Onu görmeyi hayal etmiş görmek istemiş
Belki sen yaşarken bir taş olsaydım demiş sen yaşarken bir ağaç bir kufuryok olsaydım yeter ki orda olsaydım demiş
ve binler ben rüyamda gördüm demiş amel etmiş hayatı değişmiş
Ve binler İslam kubbesi için ölüme gülerek gitmiş can canan cocuk aile dünya dememiş
Selahaddinler gibi kudus işgal altındayken çadırda kalmış
Ukbe bin nafiler gibi ''Ey Akdeniz sen olmasaydın Allahın dinini canımın götürebileceği her yere götürdüm'' demiş
Niceleri fatihler gibi İstanbulun fethi için uyku tutmaz olmuş..O hadisin müjdesi için onlar defa istanbulu kuşatmış
Ebu eyyub el ensari r.a gibi ler 90 yaşlarında fetih için yola çıkmış
Hz.Süleymana yardıma giden karınca gibi İbrahime su götürmeye çalışan karınca gibi çırpınmış.
Nice veysel karaniler Annelerine baktıklarından dolayı Hasretinden yanıp tutuştukları peygamberi görememişler..
Deli denmişler divane demişler..
Nice Ali ler osmanlar hamzalar dinler için ölüme koşmuşlar
Nice insanlar Sünnete uymak için dünyayı terketmişler
Allahın resulunden gelen söz altındır demişler
Niceleri belki de sakalının teli değildir..Belki de başkasınındır lakin onun sakalının telidir diyerek ona bile hürmet etmişler
Her ramazan da ağlayarak gözyaşları ile topkapıyı bilmem nereleri sele boğmuşlar..
Nice hidayet eri Allah Allah demiş hasanlar hüseyinler gibi şehid edilmiş
Fitne kurbanı olmuş ve nice ömer bin abdulazizler emir oldukları halde hurma yemeye para bulamamışlar..
nice .. nice ..nice .. nice..
Bu insanlar yanlıştı tabi..Haklısınız ve bu duruma Allah mudahele etmemişti
Zaten Allahı bulduklarını söyleyenler de yalan söylemişlerdi
Kuranın cehennemini kabul etmişlerdi..
Değil mi Hanifler değil mi ??
Tablonuz budur ..Madem budur çıkın ortaya ey insanlar siz yanlışsınız Allahın dini budur şudur deyin..
Susturun şirket dininin yanlıştakilerini hadi ?
Yoksa kuran da iyiliği emretmek kotulukten nehyetmek konusunda ayet yok mu ?
Yok mu ?
Yok mu ?
Yanlışların yanlışlılarının yanlışları ile yanlış yaşan bizler yanlışız evet
Bunu mu duymak istiyorsunuz müceddidten :.!!
Müceddid ne etsin ? Ne söylesin ? Burası mıydı hadis sünnet inceleme köşesi veyahut bilfiil hakaret köşesi ?
Canımın içi hanifler hey gülüm hey Allah'ın erleri ..
Namaz oruc salih amel tefekkur envai ibadetle kendilerini terbiye etmiş Kuran hafızı allame Hanifler
Hey gülüm hey ..!
İtikatlarının sahibi peygamber için gözyaşlarından oluşturdukları havuzlarında her gün abdest alıp namaza duran o kurandaki namazlarına duran hanifler
Hey gülüm hey..
Masa başı hanifleri..Siz kimi kandırıyorsunuz..Bizimkiler iyice uzmanmış milyarları kandırmışlar
yazık ki insanlar sizin gibi doğrular varken onlara inaniyor değil mi
Adın batsın doğruluk adalet ve uydurmacılık ?
Adın batsın delalet fitne cehalet..!
Adın batsın Adın hemde orta yerinden catlaya catlaya batıp yerle bilr olsun..
Çok söyledik insanlar :.! Bizim uydurma kitaplarımızadaki kıyamet haberleri bir bir ortaya çıktı çıkıyor ...
Allah resulu işaret parmağı ve orta parmağını birleştirerek benle kıyametin arası böyle dir buyuruyor..
Kuranda muhtelif yerlerde kıyametten bahsetmiyor mu
Bize göre sona geldik..O hikaye dediğiniz Mehdi a.s bekliyoruz...
İşte o gün gözüm hanifler selam olsun size selam olsun şirket dininin sahiplerine selam olsun cehennem ehline selam olsun ateş ehline
Ha bizden ha sizden ceza günü o gün ...O günü bile özlettiren bir hale getirdiniz ..Bilmediğimiz görmediğimiz günü öyle bir umutla bekliyoruz ki ..
Halbuki yüzlerimiz katran karası olacak onu da biliyoruz(en doğrusunu bilenden gayrı)
Neyse uzun oldu siz okumayın da yazdıklarımıda Ben odama cekilip hadis sünnet ve kuran tetkikime devam edeyim seccadem dinlesin beni..
Alın forumunuz da sizin olsun..Şayet eserse gelip uğrarız yoksa .. ..
Selam olsun Haniflere Selam olsun..! Art niyetliler bak kaçtı desinler demese düşünsünler ..
Evet kaçıyorum...
''Allahın Rahmetine şefkatine Resulunun sünnetine ve şefkatine iman gemimin ilim denizindeki limanlarına kaçıyorum''
Hanifliğinizde sizin olsun..Düşüncelerinizde..
Affet ya rabbi kusurumu Affet ya rasul kusurumu ...
|