Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Yok arkadaş yok korkmaya gerek yok aslında hepsinin yargılanıp asılması tarih sahnelerinden silinmesi gerekir.
ben istiklal marşını bile eleştiririm arkadaş.istiklal marşının ilk dört kıtasının seslenişi bana göre ap açık şirk kokuyor.
korma sönmez buşafak larda yüzen alsancak
sönmeden yurdumun üstünde tüten enson ocak
obenim yıldızımdır parlayacak obenimdir obenim milletimindir ancak.
Allah cc şiri şarkıyı istemiyor kardeşim istemiyor.
Allah cellecelaluhu iman istiyor iman.Allah mehmet akifinde bizimde allahımız.
Şiirlerde özellik şudur :Allahın otoristesi (hasa)olaylarda ve sebeplerde yoktur.olayları ve sebepleri söz yapar ve yönetir.şimdi soruyorum söz allahmıdır.veya söz allahtan üstünmüdür otoritesi ileridemidir.HAYIR
ÜSTÜN ANCAK VE ANCAK ALLAH CELLECELALUHUDUR.BÜTÜN GÜÇLER VE OTORİTELER ONUNDUR.
İşte hanif olan müminler hep kesin gerçeği ararlar.
Eğer illa istiklal marşı istiyorsak alalım fetih suresini çok daha keskin süratli ve kati sonuç getirir.Gerçeğin güvenin ta kendisidir.bunu önerseydi mehmet akif olmazmıydı.
Allah celle celaluhuya Kurana islama peygambere hainlik yapamayız.Nefsimiz boşver bişey olmaz töbe edersin sonra veya olayı anlarsın ilerde diyor ama yok öle teslimiyet.
'Hele inmemiştir Kur'an şunu hakkiyle bilin, Ne mezarlıkta okunmak, ne de fal bakmak için'
Ben bu oizeleri kabul etmiyorum.çok melankolik çaresizlik durumunda yazılmış pişmanlık içeren bir dize.tamamen saçmalık.
sananeki böyle bir ebeçlik dizesi yazıyorsun.onun koruyucusu Alllah cc.senkimsin be.
demekki daha ömrün olsaydı ilerdede olacaktın bir şıh.yani şeyh.zaten bir mezhebede bağlı.nerde samimiyet nerde...
__________________ Bakara 151:Nitekim kendi içinizden size âyetlerimizi okuyan,sizi kötülüklerden arındıran, size Kitab'ı ve hikmeti anlatan bilmediklerinizi size öğreten bir Resûl gönderdik.Hamd olsun sana ey rabbimiz.
|