Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
sevgili Dermanbeg dost,
niyetim asla seni eleştirmek değil. ben iki adamı birbirlerine tersten çok benzeyen DAVRANIŞLARINI eleştirdim sadece.
tabiki dışlamayalım tabiki herksin sözlerindeki fikirlerindeki mücevherleri toplayalım, ama eğer gerçekten o insanların iyiliğini istiyorsak APAÇIK EKSİK ve HATALARINI da söyleyelim ki onları sadece tüketmeyelim. alkış sarhoş eder.
bana laikler dinci yobaz diyor, ülkücüler vatan haini, dinciler kafir ama hiç birisi TAKİYYECİ, İKİYÜZLÜ, ÇIKARCI, MENFAATTÇİ diyemiyorlar, elhamdülillah. ben basit bir adamım, kimse tanımaz beni ama YAŞAR Nuri, İslamoğlu ve benzerleri bu toplumda müslüman denince akla gelen ilk üç beş isimden, o yüzden önemli.
Bakara 214 var.
ortaya alimim diye çıkıyorsa 7 düvelide gerekiyorsa yağlı urganı da göze almalı ( kaldı ki ikisinin de en övdüğü EBU HANİFE ortadayken ), Kuran eski kitap ehli alimlerine en büyük eleştiriyi KİTABIN BİR KISMINI GİZLEMEKLE, AYETLERİNİ AZ BİR PAHAYA SATMAKLA eleştirir. endişem budur.
selam ve muhabbetle dostum.
--------------------------------------------------
sevgili hasan öktem kardeşim,
ben de sana teşekkür ediyorum, Rabbim doğrularımızda sabit kılsın yanlışlarımızdan doğruya hidayet etsin ve bizi affetsin.
selam ve muhabbetle dostum.
__________________ yalnız Allah'a teslim ol ve şahitliği dosdoğru yap...
|