Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Bir de şunu söylemek isterim ki;
Bunlar gibi (hadi kehanet demiyelim) kurgusal yazıları ya da sizin örneklediğiniz kartlar figürler -ki yazıldıkları zaman muhakkak gelecek resmedilir ve yıl 2020 falan olur-, muhtemelen bir kaç önemli olayın ardından gündeme taşınırlar. Çünkü kart çoktur ve bu daha yaraları bile sarılmamış yeni felakete !!! en uygun kart açılarak halklara ne derece sistemli bir şekilde planlarının gerçekleştirildiği ispat edilir. Tabii bu da onların bana göre kesinlikle çuvalladıklarına delalet eder. Çünkü hakikatte öngördükleri hiçbir şey istedikleri gibi gerçekleşmez. Sadece medyayı kullanarak insiyatifin kendilerinde olduğunu zavallı halka kabul ettirirler.Bir zamanlar nostradamus kitapları revaçtaydı..alan aldı satan sattı.. işin ekonomik boyutu bir tarafa insanın zihninde küçük de olsa bir şüphe uyandırabildiyse ne mutlu iblise..!! (hadi şüpheyi de siz tahmin edin). Bir de bu mayaların takvimi meselesi. Sanki yeni öğrenmişler de şoke olmuşlar..!! Acaba niçin 2012 ye kadar yazmışlarda daha ileri gitmemişler..?? -Allah Allah..!! Sizin için 2015 uygun muydu mesela, 2015 te bitirmiş olsalardı ne diyecektiniz..? hah tamam şimdi oldu bak burada hiç bir sorun yok mu diyecektiniz..? Tabiiki kimse böyle demiyecekti. Yeni matematiksel tekniklerle piyasa tekrar ikna edilecekti.
Gelelim sizin kartlara..; o yıllarda değerini bilemedik ne yapalım...!! sahi kim oynuyordu bu kartlarla... amerikalı çocuklar mı..? yoksa bizim buralara kadar da gelmiş miydi..? Gerçekten bunu hatırlamıyorum ama hiç duymadım sözetiğiniz kartları... ya da o dönemlerden elinde orjinali kalmış olan varsa lütfen söylesin..!!! Çok eski değil bu tarihler.. Kaldı ki bu çizimler televizyonlardaki fantastik çizgifilmleri çağrıştırıyor. Bir çoğu japon yapımı. Illumunati örgütünün parmağı var bunlarda öylemi..? Bu nasıl bir global örgüt ki planlarını oyun kartlarında resmederek kendi kendilerini tatmin ediyorlar.Bahsettiğiniz “kart oyunu” bizde şu sıralar davası görülen ergenekon planlarındaki “harp oyunu” ile bayağı sesdeş... acaba bağlantılı da olabilir mi..? Ortada bir oyun olduğu kesin de... nasıl..?
Ayrıca aklıma takılan bir şey daha var..; Matematik yapıyorsunuz tarihlerle. Bu kehanetçilerin pardon fantastik bilim kurgucuların yöntemi midir bilmiyorum cahilliğime bağışlayın, dört işlemden birini kullanıyorsunuz: toplama. Neden..? çarpmanın bölmenin çıkarmanın ne günahı var. Niçin bu tarihleri çarpmıyorsunuz birbirleriyle (ya da çarpmazlar..!) rakamların toplama şeklini kim belirliyor..? neden 11.9.2011 tarihi 1+1+9+2+...vs. diye toplanır bunu da anlamış değilim. Ya da tarih toplanırken 11.09.2001+11.03.2011 olarak değilde 11.9.01+11.3.11 olarak yazılır....!!! bu da bir teknik herhalde..!!
Arkadaşlar yakında kuzey afrika ülkelerindeki gelişmelerle alakalı olarak, yeni “kartlar” açılabilir hazırlıklı olun..!!!!!!! Sonra olacak olan şu...: “ vayyy adamlar zeynelabidin bin ali’yi bile tunustan kaçarken resmetmişler pes walla... bunlardan korkulur..”
Herkese selam...
__________________ emrolunduğun gibi dosdoğru ol
|