Şu da emredildi: Yüzünü dine bir Hanif olarak çevir. Sakın müşriklerden olma.
Yunus Suresi 105
Ben bir Hanif olarak yüzümü gökleri ve yeri yaratana döndürdüm. Müşriklerden değilim ben.
Enam Suresi 79
İbrahim ne bir Yahudi idi, ne de bir Hıristiyan. O sadece hanif bir müslümandı. O müşriklerden değildi.
Ali İmran Suresi 67
Şu da kuşkusuz ki, İbrahim başlıbaşına bir ümmetti; bir Hanif olarak Allah'ın önünde eğiliyordu. Müşriklerden değildi.
Nahl Suresi 123
De ki Allah doğrusunu söylemiştir / vaadinde sadıktır.Haydi artık Hanif olarak İbrahim'in Milleti'ne uyun! Müşriklerden değildi o.
Ali İmran Suresi 95
Allah'a ortak koşmadan, Hanifler olarak... Allah'a ortak koşan kişi, gökten düşmüş de kendisini kuşlar kapışıyor veya rüzgar onu uzak bir yere fırlatıp atıyor gibidir.
sn.Emre takdir edersinizki binlerce yıldır insanlar geleceklerini tahmin etmek için uğraşmaktadırlar,bunun için suya bakan mı ararsınız gökyüzüne bakan mı ararsınız:) fakat geleceği bilmek sadece ve sadece Allah a aittir. şimdi bir anket düzenleyelim,mesela konusu "dünya yaşamı nasıl sonlanacak" olsun,inanın bana verilecek cevaplar kart oyunundaki seçeneklerle aynı paralellikte olacaktır.çünkü mantıken verilecek başka cevap yoktur.ya göktaşı çarpar,ya başka dünyalardan gelenlerin soykırımı olur,büyük depremler tsunamiler yaşanır,volkanlar patlar.ki zaten bunların bir kısmı yaşanmıştır ve tarihle sabittir.mesela en ünlü kahinlerden birisi olan nostradamus 3.dünya savaşını bilemem ama 4.dünya savaşı taş ve sopalarla olacaktır demiştir.yani 3.dünya savaşından sonra insanlık ilk çağlardaki durumuna dönecek demiştir.başka bir kehanetinde insanlığın sonu kendisini değiştirebilen bir virüs yüzünden olacaktır demiştir.bir de eski insanlar bilinenin aksine ziggarutları veya piramitleri tanrılarına ulaşabilmek adına dikmemişlerdir, genel kanı yıldızlara bakarak onların hareketlerini değerlendirerek başlarına gelebilecek doğal felaketleri çözümleyip önlem almak istemişlerdir.bilim adamları bile özellikle güneş ve ay tutulmalarının dünyamızı olumsuz etkileyebileceğini hesaplamışlardır.konuyla ilgili 2 link veriyorum
konuyla ilgili yazınızı bu başlığı açmadan önce okumuştum,sonuna kadar katılıyorum,insanlığın başına ne geldiyse sonradan dine katılanlar yüzünden geldi.
kastım şuydu,bazı tarihler bellidir ki bunlar yukarıda da anlatmaya çalıştığım şekilde genelde gökyüzüyle alakalıdır.şimdi anlatmaya ve ispatlamaya çalıştığınız zihniyetler bu tarihlere sadık kalıp hareket ediyorlar.ve dediğim gibi olacak sonuçlar üç aşağı beş yukarı aynı olduğu için kendilerini buna göre hazırlıyorlar.
kendilerine ait sözde ufolarla saldıracaklar dediniz...gerçekten ufoları varda o saldırı yapılacakmı...bi de başka yerlerde istanbulda büyük bi deprem planlarının olduğundan da bahsediliyo...bilgisayarlar fazla voltajla patlıcakmış bilgileri var..tarihlerini bilsekde ona göre belki önlem alınır mı bilemiyorum.
saldırılarda çok fazla insan ölücekmiş ve derileri yanıp bilinç patlamasından ölüceklermiş...kendileri etkilenmicek mi yani...sığınakları yada başka uzayda falan kaçış yerlerimi hazırlamışlar...daha geniş bilgi ve neler yapılabileceği konusunda neler yapılabilinir acabaa...:((
Diğer sorunuza gelince, İlluminati kart oyununda bilgisayar dünyasıyla ilgili kartlar var ama bahsettiğiniz şekilde bir iddiayı ilk defa sizden duyuyorum.
Onlar akılları sıra kendilerini güvene almışlardır ama unuttukları şey, tüm bunlar asıl kendilerine tuzak. Ahiret dünyası adına aleyhlerinde delil toplanması için hazırlanmış bir yüzleştirme tuzağına çılgınca koşuyorlar.
Yani ne kadar çok kötülüklerinde istediklerini gerçekleştirirse zalimler, aslında o kadar çok batıyorlar.
ben de youtube da ararken rastladım...hatta yardım gemilerinin üçüncü dünya savaşının çıkma sebebi olacağı gibi haberler de var...bide yeraltı sığınaklarına kaçma kartları da var... link yada video kopyalayıp verebilmeyi beceremediğim için buraya aktaramıyorum malesef...ama youtube da bulunur sanıyorum...
boğaz köprüsü tüneli için yapılan hazırlıklar da deprm içinmiş...tabi bunu haber vermek acaip panik uyandırabilir ..o yüzden de üzerinde pek durulmuyor olabilir ama madem planlı çalışıyorlar bence halkın uyarılma ve haber alma hakkı gerçekleştirilmeli... matematiksel tarihlerle iş yapıyorlarsa tarihi o açıdan bilmek önlem alma açısından işe yarar belki...en azından istanbula gitmeyiz...yada dışarda geçirirler insanlar..doğal afetler için uyarı sistemi kullanılabiliyorsa saldırı öncesi de uyarı yada sirenler çalınabilir...deli saçması olabilir ama felaketten iyidir bence...ve bilgisayarlardan da uzak dururuz ..bilemiyorum...
Sizin yetkiniz yok foruma yeni mesaj ekleme Sizin yetkiniz yok forumdaki mesajlara cevap verme Sizin yetkiniz yok forumda konu silme Sizin yetkiniz yok forumda konu düzenleme Sizin yetkiniz yok forumda anket açma Sizin yetkiniz yok forumda ankete cevap yazma