Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Alperen Dosttan bir alıntı yazımız;
(Risalet Nurlarının) Farkida onun kitabinin seriat kitabi olmamasi. Hz. Yunusun divani, Said nursi hz.lerinin risale-i nuru, ibrahim hakkinin magrifetnamesi, Mevlananin Mesnevisi gibi bir kitap. (Nisa)
İyi de o zaman bize ne bu Risalet Nurları isimli kitaptan. Ne diye bizi de bu kitaba iman etmeye çağırıyorsunuz.
Sizin bu Risalet Nurları isimli kitaba İMAN etmeniz FARZ. Eğer bu kitap üstte saydığın öteki kitaplar gibiyse ve aynı mertebedeyse bu kitaplara da iman ediyor musunuz?
Hangi gerizekalı bir adam çıkıp da mesnevi de Allah katından indirilmiştir. Oradaki sözler Allah sözüdür. Onlara uymak farz, inkar etmek küfürdür demiştir. Var mı böyle bir gerzek insan? Var mı söyleyin?
İbrahim Hakkının Marifetnamesinde ne gerizekalı marifetler yaptığını Sinan’ın açtığı topicte okuyabilirsin. Bu mu Allah’ın vahyi. Allah haşa böyle kepazelikleri vahiy diye gönderir mi?
http://63.231.71.139/forum_posts.asp?TID=283&PN=1
Allah iki boyutluymuş. Taner sana sadece acıyorum insan kardeşim olduğundan dolayı. Bu sözün benim gözümde seni tümden bitirdi. Seni akıllı bir adam sanmakla hata etmişim. Şeyhini savunma adına nasıl bir rezillik içine düştüğünün farkında bile değilsin. Umarım anlarsın, umarım yanlıştan dönersin, umarım şeytanın tesirinden kendini kurtarırsın.
Bir de darlanmadan bize soruyorsun. Nereden biliyorsunuz iki boyutlu olmadığını diye. Yahu kardeşim sen aklını peynir ekmekle mi yedin? Bizim bu konuda hiçbir iddiamız yokki. İddia sahibi sensin. İki boyutlu ne demek??? Biz Allah’ın beşeri her türlü nitelemeden uzak olduğuna, sübhan olduğuna inanıyoruz. Bu konuda hiçbir iddiamız yok, olamaz da.
Netice: İSKENDER MİHR DENİLEN KİŞİ ŞEYTANDAN VAHİY ALMAKTADIR.
Bu Şeytan Evliyasına karşı bu forumu takip eden tüm arkadaşlarımızı uyarıyoruz.
Bu satanist ve çatlak adamın tesirindeki tüm arkadaşlarımıza da Allah’tan hidayet diliyorum.
http://63.231.71.139/forum_posts.asp?TID=149&PN=1&TP N=89
RZi,,, Amin
__________________ EûzûBillahimineşşeytanirracim&BismillahirRahmanirRahiym..
|