Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
selam iman siyahlar senin, maviler benim
Renklendirirken dikkat et eleştirini yaparken aşağılama. düzeltmeye çalış karalama. haberi olduğu gibi ver oynama
renhklendrmeleri çarpıcı göstermek, öenmli yerleri belirtmek için yapmıştım, eleştiri yaparken nerede aşağıladım? lütfen gösteriri misniz? ben bu konuda 2. kez mesaj atmıştım, neresinde aşağılama? haberde eğer oynadığım yer var ise, yanlış olan yerleri almamışımdır, bu gayet doğal, konudan sapılmaması için.
her renk ayrı ayrı okunduğunda ki çok sık kullanılan eski bir numara
çok yersiz bir cümle, şiirsel yazacam diye, içi boş cümleler kurmak niye?
kırmızılar benim halkımın cehaletini siyahlar şirk içinde bir millet olduğumu yeşil yapılması gerekeni gizlerken mavilerde göya vakayı anlatırken soruyu soranın aklıyla ayrıntıda yahudi menşeyli bir peygamberi yüceltiyor. sanki gerçekte hata olan bişeyi yahudi ve hiristiyan değilde sadece müslümanım diyen yapıyor.
renklere verdiğiniz anlamlara şaştım doğrusu, ben o renkleri rastgele seçmiştim, ayrıca yahudi, hristiyan olayı değil burdaki, yatırdan türbeden medet ummak şirktiri göstermek istedim, herkes alimlere soralım der ya, alın işte buyrun sorsunlar alime , madem bize inanmıyorlar ! ayrıca şirk koşan bir topluma bir insana müslüman denir mi?
bu arada durumu eleştiren müslümanın adı geçmiyor kurandan tek kelime yok bozulmuş tevrattan ayrıntı veriliyor.
siz de Kurandan ayetleri yazsaydınız siz de bir katkıda bulunmuş olurdunuz, daha ii olmaz mıydı?
bu haliyle bu haber hanif dostların vermeye çalıştığından ziyade kafa karıştırıyor azınlıkların gövde gösterisine dönüşüyor.
nerede kafanız karıştı? söyleyin de yardmcı olalım, düzeltmeye çalışayım yanlışlarımı? bu yazıyla vermek istediğim, sadece Allahtan medet umalım, türbeden, ölüden medet beklemeyelim, dua etmenin bir yaararı yoktur , İslam ve Kuran anlayışıyla çelişiri göstermekti, burda yanlış bir düşünce mi var?
yani haber şöyle bağırıyor. benim derdim bişeylerin put haline getirilmesi değil. bu gündemle önemli bir din adamını kullanarak gazetede tevratın adının geçmesini sağlamak.
tevrat mı? hiç dikkatimi bile çekmedi, benim odaklandığım şey, insanların türbelerden, ölüden medet bekeleyerek onları putlaşırdığı, böylelikle Allaha ortak ettiği konusu üzerindeydi. bence çok ciddi bir durum, insanları uyarmak gerekir bu noktada ! ayrıca kimin dediği değil ne dediğine bakalım bence, ne demek kullanmak din adamını? hiç hoş değil bu dediğinz
bilerek yapmadıysan ne ala eleştiri olarak al dikkat et bir daha vereceğin mesaja bilerek yaptıysan bu sitenin seviyesine göre biraz alçakta kalıyor bu mesaj kimsenin gözünden kaçmıyor haberin ola
sanırım bi sizin gözüünüzden kaçmamış? verdiğim mesaja her zaman dikkat etmişimdir, seviyesiz, kalitesiz bir şey dediğimi sanmıyorum !siz eleştiri değil, anlam veremediğim bir nedenden dolayı yersiz hakaretvari birşeyler yazmışsınz
bilgin olsun diye yazdım. tanımadığım için seni yazıya bakarak eleştirebiliyorum elbette biraz sert oluyor ama kırılmassın değilmi.
yazıya bakarak eleştirseydiniz eğer, ağzınızdan bunlar çıkmazdı ! yazıda ne abukluk var anlamadım? gayet ciddi bir konu üzerinde yazıyorum, ortak etmekten bahsediyorum ! tüm yakınmalarınız bunun içinse diyeceğim birşey yok...
Ayrıca Süleymen Ateşin her dediğine elbette katılmıyorum, geleneksel dinin etkisinde kaldığı konular da var, ancak bazı önemli konular da Kurani konuşuyor, bu yüzden ona katılıyorum, yoksa dini yaşamak için elbette alime hacıya hocaya gerek yoktur, herkes açar okur anlar yaşar, ama biri doğru getiriyorsa bir konuda, itaat etmek gerekir değil mi doğruya ?
saygı ile ........
|