Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
bana bak mircan artisi neden sildim yazıları arkadaşım??? kendi pisliğini ve pisliklerini unutmuşsun.
mircan ın sildiği yazılar;
blindpoint Yazdı:
Slm Kör Arkadaş,
ceviz kabuğunla işim yok benim kuşlar ve birkaç şeyi dile getirmek istiyorum demiştim. o ayetlerde Allah ın ibrahim a.s. la uğraşan kafirlere dilemesiyle hzibrahim e mucizeler vermesi koruması /klavuzlaması hakikati göstermesi anlatılıyor ha kuşu kesmiş bunda ne varki Cenabı hak dilemiş verende o alan da o C.C. bu çok açık oda merak etmiş sormuş bu kadar basit. sonra yılanmı? ejderhamı? ayetleri gibi anladınmı?yani bundan kastım Araf suresinde Musanın asayı atınca ejderhaya dönüşmesi Taha suresinde de kocaman bir yılana dönüşmesi yazıyor. Bu iki ayette dönüşen hayvanın isimleri farklı geçtiği için search mealciğilini dile getirmek istedim Araf suresindeki ve Taha suresindeki anlatılan iki olay birbirinden farklı olaylar farklı hadiseler Eğer ayetinden önceki birkaç ayet okunsa bu rahatlıkla görülebilir. Araf suresinin 107. ayetinde firavunla karşılaşma esnasında yaşanan bir olay anlatılır ve ona karşı Musa asasını atar. Taha suresinin 20. ayetinde ise Firavuna gitmeden önce Allah Musa’ya verdiği mucizeleri gösterirken, asasını atmasını ister. yani bir kelime ararken ona anlam yüklerken o suredeki diğer veya nispeten o olayı ilgilendiren ayetleri unuttuğumuzu veya umursamadığımızı bunun yanlış olduğunu vurgulamak istedim
ama senin kapasiten yetmiyor sanırım. hz. ibrahimin kuşları kestiğini bana niye soruyorsun? aç kuranı bak
Hani İbrahim de şöyle yakarmıştı: "Rabb'im, göster bana, nasıl diriltiyorsun ölüleri?" "İnanmadın mı?" diye sordu. "İnandım, dedi, ancak kalbimin tatmin olması için..." Allah dedi ki: "Kuşlardan dört tane al, onları kendine ısındır, alıştır. Sonra her dağın üstüne onlardan bir parça koy. Sonra da onları çağır. Koşarak sana geleceklerdir. Bil ki Allah Azîz'dir, Hakîm'dir.
onlardan bir parça koy
On-lar-dan bir (1) parça Koy
onlardan(kuşlardan) bir parça konulması için parçalan ması gerekir dimi? Hz. ibrahim de adil olduğuna göre onu tırnaklarıyla parçalayarak değil elbette keserek kanını akıtarak parçalamıştır muhtemelen. senin neden anlamadığını ben sana söleyim,
Allah ın ayeti senin gözünü kör etmiş. neden mi? cvbı çok basit benle uğraştığın için hahaha :)) sen blindpoint inde kağıda konulan nokta olduğunu sanıyorsun her seferinde bilmediğin bir kelimeye anlam yüklüyorsun,olsun be... o da güzel... salon bozuk :)))) Sen şimdi herkesein huzurunda Buraya Allah Rızası için Geliyorum diyebilirmisin??? sıktı senin muhabbetlerinde kabak tadı veriyor |
|
hoooooppp hooopppp yok öle yazıları silmek delikanlı ol biraz mert ol moderatör oldun şimdide terör estiriyon ama moderatorluk sana çok yakışmış rezilliğine 1 rezillik daha eklemiş rezil bak bu yazmı silersen inan forumun heryerini o yazıyla dolrurum. benimle neden uğraştığını açıklayacakmış saki soran olmuşlta gerek yok! herkes biliyor herkes seni tanıyor , tanınanlar tanınıyor artık. yok ben snein içine başka bişeyle yara yaptım sen onu söle bakalım herkes bilsin yok 2 de bir senin nerden geldiğini yok bilmem ne ya sen kimsinki beni tanıyomuş gibi konuşuyorsun?? toplasan 3 kere gördün beni yalanmı? yok bana bunu sölerken aiberg kanalında kendi uzun geçmişini nasıl yediriyorsun kendine? ama ben hiçbir zaman senin yaptığını yapmadım delikanlı gibi girdim sen ordaykende aiberge sen kimsin seni ben k..ımda sallarım demedimmi? tutunamamışmış ya tutunan kim?? iftiracılık senin kanında geninde var. oraya giripte yalakalık yapmayan aigbergi mesih evliya yapmadan duran toplam 3 kişiyi biliyorum.tutunamam tabi senin gibi yalakalık yapmadım ben, evet 1 kere mazlum bi soru sormuştum bilirsin ayı dayı ilişkisi ufoculuk hakkında senin herdefasında bahsettiğin demekki sen çok kafasızmışın yaaaa neden mi ben yine sizden aibergin ufosundan bahsediyordum yorum yapmıyordum orda analiz yapıyordum. ama senin yaran var benim yok hanifislam.org a yazan ben değilim bu büyük yara sende paradoxlar komplerksler oluşturmuş ki her seferinde dile getiriyorsun tekrar astığım o yazıyı iyice oku anlamadan da gelme karşıma hatta anlasanda gelme
haaaaaa sen 2 saattir kuşları anlatmamı istiyorsun evet yanlışlık olmuş yazarken karıştırdım sora farkettim hata yapmışım ama yanlış yapmadım ama sen ama senin fesatlığın fırsat bile tanımadı düzeltmeme!!! kaldi ki benim o ayetleri ne için yazdığımı açıklamıştım senin arkamdan tetikte olduğunu unutmuşum kusura bakma. sen yanıt yazınca da düzeltmedim o sana alıntıladığım yazıyı anlayamıyorsan kusura bakma sen de bir sorun var.
Mircan Yazdı:
Blindpoint,
Çağın hastalıkları konulu başlığı bir "özeleştiri sahası" olmasını umud ederek açmıştım ve çoğul ifadeler kullanarak konunun monolog olmamasına çalıştım fakat tam manasıyla başarılı olduğumu söyleyemem.
Özeleştiri yaşantımızda devamlı terketmemiz gereken bir kavram olmalı.Hanifliği sorgulayacılık olarak görüyorsanız öncelikle kendinizi sorgulamalısınız.Siz ne kadar adamsınız? Ne kadar müslümansınız? Öncelikle bunların eleştirisini yapmanız bakış açınızı büyük ölçüde değiştirecek ve daha az hata yapmanızı sağlayacaktır.Ayrıca bir takım virüslerin etkilerinden böylelikle kurtulacak sadece taşıyıcı olmakla sınırlı kalacak bedenleriniz. |
|
|
blindpoint Yazdı:
[QUOTE=blindpoint] Alıntısı yapılan kişide ve yorumda yanılma manılma yok.Sorugulamak kelimesinden sadece isyan etmek anlamı çıkmadığı gibi asıl amacı olan öğrenmek gayet doğaldır. |
|
|
:)) şimdide gelip bana ne kadar müslümansın....? sana ne sen Allah mısın? ben o alıntısı yapılan kişi için dedim. ben kime ne sordum da kendime deyim? sen beni salak görüyor olailirsin tamam hadi geç, burdaki herkesi bu basit iftiralara zırvalara inanacağınımı düşünüyorsun? buraya kadar(gerçi hepsi!!!) yazdıklarını bu ufak Çarptırmaya dayanarak yazdığını kimse görmüyormu sanıyorsun? kedi ciğer ilişkisi yapıyoruz burda kızma sakın :)) kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş baktı olmuyor artık pis laflar edip çartırıp oltayı salıyor :)) boş iş bunlar. ya virüsmüş muhohahaha sen önce kendi virüsünü bi temizle hataları çevrende değil önce kendinde ara. ama sen yaptığın, da doğrusu yapmaya çalıştığın şu ezilmem ezdirmem ama ezerim! sen kimsinki dozermisin:)) bende buldozerim her fravun için bi musa vardır.ah bide haniflikten bahsetmen beni artık güldürmeye başladı :))) sadece gülüyorumsenin mesajlarımı sileceğini bildiğim için ben kaydetmiştim
sana iletimi silme demiştim dimi? son iletim 2 satır ve küfür kesinlikle yoktu ama yine silmişsin. zaten ben küfür etseydim forumun heryerine bayrak asar gibi asardın kaldı ki imla hatalarından doğan iftiraların çarptırmaların cabası ben sana ne demiştim evet baktım hata olmuş yazıyı düzenlerken ve üstteki ayetleri neden açıkladığımı yazmıştım işi buraya getirdin
Mircanın sildiği mesaj
[QUOTE=Mircan]
sildiği ve ört pas ettiği mesaj
haaaaaa sen 2 saattir kuşları anlatmamı istiyorsun evet yanlışlık olmuş yazarken karıştırdım sora farkettim hata yapmışım ama yanlış yapmadım ama sen ama senin fesatlığın fırsat bile tanımadı düzeltmeme!!! kaldi ki benim o ayetleri ne için yazdığımı açıklamıştım senin arkamdan tetikte olduğunu unutmuşum kusura bakma. sen yanıt yazınca da düzeltmedim o sana alıntıladığım yazıyı anlayamıyorsan kusura bakma sen de bir sorun var.[/QUOTE=Mircan]
kurguya çamura bak!!çamur atmak çok kolaymış anladım şimdi nereden neler çıkmış nerler gitmiş sana tekrar soruyorum sen buraya kendine sor Allah rızası için geliyorum diyebiliyormusun?
|