Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Selam,
Birşey diyeceğim inanmayacaksınız bende yanlış anlaşıldım:)
Aslında bence Sevgili Hasan da yanlış anlaşıldı...
Avrupada genelevlerin yasak olması doğru olabilir ama bu demek değildir ki Avrupada insanlar para karşılığı bu işi yapmıyorlar.Aslında oralarda genelev diye bir kurumun/kuruluşun olması bana hep garip geliyordu.Öyle ya bu kadar rahat bir toplumun ne ihtiyacı olsun ki böyle yerlere.
Avrupayı bilmiyorum ama bir süre Amerika kıtasında bir ülkede yaşadım.Günlük gazetelerin arka sayfalarında telekızların telefon numaraları ve resimleri vardı.İsteyen parasını ödeyip evine yada istediği bir yere getirtebiliyordu.Telefon numarası olanlar sadece telekızlarlada sınırlı değildi.Bu forumda söyleyemeyeceğim ne insanlar(!) vardı.
Genelevleri kapatmak fuhuşumu engelleyecek.
İranda genelev yok ama dine uyarlanmış fuhuş bile var.Örnek Mute nikahı...
Genelevleri kapatalım da...... diye başlayan bir cümleyi söylemiş ünlü bir siyasi geldi birden aklıma,haklılık payı varmıdır acaba?
Evet Hasan Kardeş bence sen de yanlış anlaşıldın.Genelevleri kapatma fikrini savunuyor isen bu toplumdaki insanların alışkanlığını kaydıracağı yeni bir model formul etmelisin.Herkes Allahtan korkmuyor,Allahtan her korktuğunu söyleyende nefsine hakim olamayabiliyor.Eminim Avrupada genelevlerin yasak oluşunu söylerken oradaki yapıyıda dikkate almışsındır.Ve yine eminim ki Avrupadaki modelin Türkiyede yaşanmasını da istemiyorsundur.
Saygılarımla
|