Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
putdusmani09 Yazdı:
arkadaşlar aşağıdaki siteye bakar mısınız nasıl köşeye sıkıştı mezhepçiler :) kafası karışmış biri gibi başladım sonra tam 12den vurdum...
|
|
|
put düşmanı selam,
3 puan mı aldın? şampiyon mu oldun? hangi ligde oynuyorsunuz? champions da mı turkcell superlig de mi?
Allah'ın dini rekabet dini değildir. rekabet kabil ve şeytanın sünnetidir. onlar bir günah işlemiş sen üç günah ne fark etti? emin olduğun hüccetin olduğu bir konuda yanlış yaptığını düşündüğün insanlara güzelce öğüt verir şahitliğini yaparsın, zirzopluğa luzum yok.
12'den falan da vurmamışsın. onlar salat sadece namazdır derken sen sadece yönelmektir demişsin.
sabırlı olmanı tavsiye ediyorum, Rabbim ilmimi arttır demeni tavsiye ediyorum. bak burada çoğunluk sabırla ve duayla yani zihinteri dökerek anlamaya çalışıyoruz. insanları bütüncül düşünmeye zikrullahı yani Allah ın vahyini hayat=islam bütünlüğünde düşündürtmek için gayrete getirmeye çalışıyoruz, tutarsız hamlelerle, gooollll nidaları ile oluşturulmaya çalışılan tutarlı çabaları yerle bir etmeye hakkınız yok.
makul ve ölçülü anlatmaya düşünmeye sevk etmeye çalışan insanlara karşı önyargı ve nefret uyandırdığınızı ve nefreti körükleyerek şeytana yardımcı olduğunuzu hatırlatırım, sadece mümince bir öğüt olarak.
selam ile.
__________________ yalnız Allah'a teslim ol ve şahitliği dosdoğru yap...
|