Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Alperen Yazdı:
Selam İlahibilgi
Hakkında bilgi sahibi olmadığımız bir konuda fikir ve yargı sahibi olmaktan sakınmalı değil miyiz? Müslüman kardeşlerimizi "ikiyüzlü" olarak etiketlemeden önce kesin bir bilgiye sahip olmalı ve mutlaka gerekliyse açıklama yapmalı değil miyiz?
Bu forumda Akik Akiktir, Alperen de Alperen. Akik ve Alperen dost ve kardeş olan iki AYRI kişidir. Birisi Adana da ikamet eder, diğeri Bursa'da.
Saygılar
|
|
|
Siz "ikiyüzlülükle", "ikili oynamayı" aynı anlamda kabul ediyorsanız o sizin sorununuz, bu bir! İkincisi bana verilen (belki kasıtlı) yanlış bir bilgi var (ve halâ var), bu yüzden birşeyleri kesinliğe kavuşturmak adına ilgili şahsa sorularım oldu, fakat ne yazıktır ki Akik'ten gelmesi gereken cevap senden geldi, ne hikmetse!!!
Akik ve Alperen'in ayrı kişiler olduğunu ve ayrı yerlerde ikamet ediyor olduğunu ben de tahmin ediyordum! Fakat sen kendini neden tartışmanın ortasına atma gereği gördün ki? En başından şu ana kadar ben sorularımı akik'e sormaktayım! Hem önceki ifadelerinizle şimdiki ifadeleriniz çelişkili! Neyse! sizin kim olduğunuz veya olmadığınız beni ilgilendirmiyor! Kuran dostukları kimlikler üzerine kurulmazlar! Adınızı ve misyonunuzu bilmem benim için yeterli ama, nedense onu dahi doğrulukla öğrenemiyorum!
Ha son bişey: Ben bu forumda "ilahibilgi" ve diğer forumlarda "ercan1980" ile yazıyorum! Yani tek bir nickle yazıyorum!!! Ve bunu da herkes bilebiliyor!!! Ve dahası, adım herzaman "Ercan", mekanım da her zaman "Muğla"!!! Ok?
Selametle!!!
__________________ 16/4 İnsanı küçük bir damladan yarattı, fakat buna rağmen o, apaçık bir düşman kesildi.
|