Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
OrjinS Yazdı:
bunu gerçek söylüyorum sizin forumunuzu ve hristiyanların forumunu inceledim bir karşılaştırma yaptım aynen bir birinize benziyorsunuz aynı politika aynı misyon sadece siz Kur'an-ı Kerim-i savunuyorsunuz yoksa onlarda Hz.Muhammed(sav) diyorlar.
Artık sizin çirkinlikleriniz ortaya çıksın aklınızı başınıza alın
|
|
|
Lafla peynir gemisi yürütmeye çalışan birçok insan gördük! Biri de sizsiniz! Hristiyanların müminlere yakınlık duymalarını yermek yerine övmelisiniz, nitekim Allah kitabında der ki:
5/82 İnsanların arasında inananların en azılı düşmanı olarak Yahudileri ve müşrikleri bulacaksın. İnananlara sevgice en yakınları da "Biz Hristiyanız," diyenleri bulursun. Çünkü onlar arasında büyüklük taslamayan papazlar ve rahipler var.
Onların papaz ve rahipleri, bizdeki imam ve vaizler gibi devletten/siyasetten kopup gerçeği ortaya koymaya çalışsalar, elbette inananlarla birlikte bulunabileceklerdir! Buradaki ayet açık!
Nitekim Yahudiler/Samiriciler, aynı müslümanları nasıl sünnet ve hadis ile böldülerse, hristiyanları da iseviler, katolikler ... diye böldürttüler. Bütün uğursuzluk o buzağıcılarda! Aslında İseviler bir nevi Hz.İbrahim'in temsilcisidirler. Ama farkında değiller. Tarihleri yanlı olarak çarpıtıldı! buna en güzel örnek engizisyonlardır. Hz.İsa, Firavunun zulmunden Musa ve Harun ile kurtulan İbranileri, buzağıcılardan ayıklama için gönderilmişti. Ama ne yazık ki ona inanan sadece 12 kişi çıktı. Havariler, inananlardandı! Onlar mümindiler.
Önemli olan öze inmektir, öze dönmektir. Günümüz dinlerine bir bakınız! Muvahhid "Tek Allah inancı" taşıyan kaç topluluk biliyorsunuz? Yok değil mi? İşte İblis uşağı Samirinin putperest dinini dünyaya egemen kılmak isteyen bu buzağıcıların, eskiden beri devamedegelen bir dejenerasyonuna/baskısına maruz kalmış insanlar! Birkaç kişinin ayaklanması ile olmaz ki! Halklar uyanmalı, bu zalim-cahillere karşı tüm insanlık ayaklanmalı!
Şimdi size derim ki, bu buzağıcılara karşı duvar olmayı mı yeğlersiniz, yoksa onların safına dahil olup inananları ezmeyi, onları aşağılamayı mı tercih edersiniz?
__________________ 16/4 İnsanı küçük bir damladan yarattı, fakat buna rağmen o, apaçık bir düşman kesildi.
|