Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
israil bayraklarını yakıp ta hala bundan medet umanları KINIYORUM...
israile lanet okuyuyarak bişeylerin değişeceğini zannedenleri KINIYORUM...
meydanlarda toplanıpta katledilen çocuklar için ağıt yakmanın bir işe yaramayacağını anlamayanaları KINIYORUM...
biz kendimizi ve dolayısıyla başımızdakileri düzeltmeden dünyadaki hiç bir zulme dur diyemeyeceğimizi anlayamayanları KINIYORUM...
israil büyükelçiliğini hala türkiyeden göndermeyen TBMM milletvekillerini KINIYORUM...
israille yapılan ve halen yürülükte olan savunma ve işbirliği anlaşmalarını askıya almayan akp hükümetini ve genel kurmay başkanlığını KINIYORUM...
israil mallarının satışını ve ihracat ve ithalatını askıya alamayan TBMM ni KINIYORUM...
bizim kendi içimizdeki-başımızdaki yanlışlıkları düzeltmeden ,ey israil kendini düzelt diyenleri KINIYORUM...
dinini kurandan öğrenmeden kulaktan dolma bilgilerle mescidi aksa ve çevresini kutsal toprak sanan müslümanları KINIYORUM...
bu ve benzer tedbirler için tbmm ni uyarmak adına sokağa dökülüp protesto eylemi yapmamız gerektiğini anlamayanları ve eğer sokağa dökülebilirsek bunun ciddiyetini kavrayamayanları KINIYORUM...
bizler kendimizi düzeltmeden sadece dua ederek gökten saf saf meleklerle allahın zalimleri helak edeceğini zannedenleri KINIYORUM...
selametle
|