Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Özben Yazdı:
Selam.
Halkı uyutmak için gerekli beş şey..
1-Futbol
2-Kadın
3-Magazin
4-Eğlence
5-Basın
Evrensel arkadaşın sıraladığı beş madde .Amaçları dışında en çok istismar edilen özelliklerdir. Bunlardan vazgeçmek veya bunlardan bahsetmemek istismarı önler mi?En önemlisi de bizleri kamil bir insan seviyesine mi çıkarır ,yoksa yasak olmayan şeyleri kendi kendimize sakınmak adına yasaklamak mıdır?
Uygun olan bunlardan gereken biçimde istifade ederek, hayatı değişik pencerelerinden görebilmeli ve yaşabilmeliyiz.
|
|
|
Selam özben,
Maddeler'i sıralarken bunlar'ın amaç dışında kullanılıp halk'ın düşünce yapılar'ı ile oynandığını ve mevcut sistem'in/sistemler'in kontrol'ü dahilinde yapıldığını söylemek istemiştim...
Yoksa benim futbol,basın,yada diğer halk'ın yararına kullanılan şeyler'e karşı bunlar'ı yermem söz konusu dahi olamaz..!
Futbol yada diğer sporlar'ı izlemek yada oynamanın kötü olduğunu hiçbir zaman sylemedim/söylememde..!
Dünyadaki herşey insan içindir..
Yeterki bunlardan istifade ederken haddi aşmayalım..!
Asıl anlatmak istediğim ise;mevcut sıralanan maddelerdeki amaç dışı istismar edilen şeyler'in sistem tarafından meşru gösterilip korunma altına alınmış olmasıdır..!
Halk bu tür şeylerle öylesine raydan çıkartılmış durumdadırki;kendisine sabah akşam pompalanan kültür bombardımanı altında ezilmekte ve asliyetini kaybetmektedirler..!
İşte gündemi belirleyenler'in insan zihni üzerinde nasıl mühendislik yaptıklar'ına dikkatler'i çekmek istemiştim..!
Sistem toplum mühendisliğine soyunmuştur..!
Futboldan dönen paralar korkunç boyutlar'a ulaşmış ve bir çok kişinin iştahını kabartmıştır..!
Aynı şekil basın ve eğlence sektöründede müthiş paralar dönmekte ve bu çarklarla dönen paralar sistem'e bir şekilde aktarılmaktadır..!
İşte benimde üzerinde durmak/anlatmak istediğim şey;vahyi gündemimizde tutmak ve bizler'e pompalanan kültürel bombardımandan sakınmak için gerekli hamleler'i yapmak ve yaşamda etkin kılmaktır..!
Bizler Alemler'in efendisinin her tarafta görmezlikten gelinen ayetler'ini gündemimizin baş köşesinde tutmak zorundayız..!
Bizler'e pompalanan ve meşgul olmamız sağlanan sistem'in/sistemler'in kapı kulu olmaktan bir an önce vazgeçip;kendimiz'e ait olan değerler'in(!) yeniden inşasını sağlamak olmalıdır..!
Buradaki amacım bundan başkası değildir..!
Bizler'e içirilmeye çalışılan kirli/pis sular'ını istemiyoruz..!
Bizler Alemler'in efendisine ait olan berrak suyun, yeterli olduğunu ve bu doğrultudaki yaşam'ın izlenmesi gerektiğini söylüyoruz ve söylemeyede devam edeceğiz..!
Tv de kusulan onca kirli ilişkiler'in meşrulaştırılma çabalar'ını doğru bulmuyor ve Adalet'i her nerede olursak olalım ayakta tutmamız gerektiğini söylüyorum...
Sistem'in Adalet kıstaslar'ını yeterli bulmuyor ve kapsamlı/kuşatıcı bir anlayışın egemen olması adına gerek basın gerek isede diğer uygulana gelen şekillerinin yeniden gözden geçirilip düzenlenmesini istiyoruz..!
Sistem kendi işleyişine ters giden tüm sesler'i kısmakta/susturmaktadır..!
Sistem kendi kirli işler'ini temize çıkarma adına bundan çok güzel bir şekidle yararlanmaktadır..!
Burada lafı uzatmadan konuyu bitirmek istiyorum..
Anlatmak istediklerimi inşaallah yeterli cümlelerle kurabilmişimdir..
Ben sistem adına bana dayatılan hiçbirşeyi kabul etmiyor ve red ediyorum..
Benim gündemimi bu pislik herifler belirleyemez..!
Bir tek gündemim var oda Allah'ın vahyini yaşam içinde canlı tutabilmektir..!
Tek istediğim budur..
selamlar
__________________ BİLİNÇSİZ BİR ŞEKİLDE ORTAYA ÇIKAN ALIŞKANLIKLARIN BEDELİNİ HİSSİZLEŞEREK ÖDERİZ...
|