Yazanlarda |
|
Guests Guest Group
Katılma Tarihi: 01 ekim 2003 Gönderilenler: -259
|
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Selam arkadaşlar,
www.kurannesli.org
www.19.org
Bu sitelere MAHKEME kararı ile yasaklanmış. Acaba www.hanifdostlar.net
neden yasaklanmıyor? tahmini olan var mı?
veya yukarıdaki siteler neden yasaklanmıştır? bir bilgisi olan var mı?
selametle,
|
Yukarı dön |
|
|
baybora Ayrıldı
Katılma Tarihi: 06 eylul 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 547
|
|
|
|
selam hayrullah kardeşim,
Bu sitelerin yasaklanma sebebei Adnan Oktar(harun yahya).
ayrıntılar bu siteyide kapata bilir,
bunu buluştuğumuz bir gün görüşürüz
selam ve dua ile,
rıdvan
__________________ Tanrı'ya inanan adam olmak kolay, ve fakat Tanrı'nın inanacağı adam olmak zor!
|
Yukarı dön |
|
|
gondolcu Uzman Uye
Katılma Tarihi: 07 haziran 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 450
|
|
|
|
slm,
verdiğin bilgi için teşekkürler , baybora.
__________________ saygılarımla
Aaydın
|
Yukarı dön |
|
|
Guests Guest Group
|
|
|
|
selam
Hayrullah41, sen kapanmasından yanamısın bu sitenin.? özellikle kalıplaşmış kavramlarda ki tutum ve yaklaşımından ben kapanmasını istediğin yönünde bir izlenim edindim, umarım yanılmışımdır..! Şunuda çok iyi biliyorsun ki GÜNEŞ balçıkla sıvanamıyor.
selam....
|
Yukarı dön |
|
|
Eren Erdem Uzman Uye
Katılma Tarihi: 30 haziran 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 484
|
|
|
|
Adnan Oktar'ın muhteşem zekası,
Kendisinin alehine beyanatı yasaklayan şerhin mahkemeden çıkmasını sağlamıştır...
KEndisi alehine beyanat veren her site kapanır.
Burada verilirse burasıda kapanır.
|
Yukarı dön |
|
|
Mürselat Yasaklı
Katılma Tarihi: 31 temmuz 2009 Yer: Turkiye Gönderilenler: 71
|
|
|
|
selam,
evet eren çok muhteşem bir zekası var,ama bu zekanın onu cehenneme götürecek kadar bir zeka olduğunu düşünemiyor,
selam hüda ya tabii olanlara
__________________ Allah ve melekleri, Resule namaz kılıyor. Ey iman edenler, siz de resule namaz kılın...... çok ilginç bir çeviri oldu değilmi. böylelikle salatın ne anlama geldiğinide öğrenmiş olduk :))
|
Yukarı dön |
|
|
ebukerem Ayrıldı
Katılma Tarihi: 21 mart 2009 Gönderilenler: 483
|
|
|
|
selam,
kurannesli kapandığı dönemde orada yazardım. arkadaşları da tanırım.
mahkemeye bir vatandaş m.kemale hakaret edildiği şikayeti ile gitmişti. bir kaç yazıda şahsına hakarete varan sözler olduğu için kapanma kararı çıktığı konu ile ilgili avukat arkadaşa tebliğ edilmişti ve anons edilmişti o dönemde.
diğer sitenin sebebini bilmiyorum.
selam ile.
__________________ yalnız Allah'a teslim ol ve şahitliği dosdoğru yap...
|
Yukarı dön |
|
|
Guests Guest Group
|
|
|
|
akarapir Yazdı:
selam
Hayrullah41, sen kapanmasından yanamısın bu sitenin.? özellikle kalıplaşmış kavramlarda ki tutum ve yaklaşımından ben kapanmasını istediğin yönünde bir izlenim edindim, umarım yanılmışımdır..! Şunuda çok iyi biliyorsun ki GÜNEŞ balçıkla sıvanamıyor.
selam....
|
|
|
Selam Akarpir,
Soruş tarzımın çok masum olduğunu söyleyemem.
"Bu site neden kapatılmıyor" sorusu, bu siteyi de sorgulamamdadır. Zira birilerini rahatsız etmiyor demek ki.
Ancak sevgili arkadaşım; eğer ki birileri rahatsız olsaydı kapatma girişimleri de olurdu. Yok ise,
1. ya henüz farkında değiller
2. ya da burası güneş falan değil kardeşim. (yani, amaç iyi niyetli olsa da, ortaa güneş çıkamıyor. )
Allah'a emanet olalım,
selametle,
|
Yukarı dön |
|
|
Guests Guest Group
|
|
|
|
selam
sevgili hayrullah41;
Bu sitenin bu güne kadar farkedilmemesi imkansız gibi, en azından kapatmayı düşünecek kadar hatta dava açacak kadar bu site hakkında bilsisi olan vardır, hatta kapatmaya sebep olacak malzemede çok bulurlar. Ancak neyin önüne geçecekler kapatarak YOUTUBE kapalıda ne oluyor herkez yine girebiliyor.
Bu link HANİFDOSTLAR sitesinin ziyaretçi sayılarını verir. rakamlar azınsanmayacak derecede büyük. zaten üye sayısı bile 4800 ün üzerinde bu bile bu sitenin varlığından ne kadar insanın haberdar olduğunu gösterir.
Sizler, bizler, diğerleri, zaten sürekli sorguluyor, herkez eteğindeki taşları ortaya döküyor, hangi taşlar bina yapmaya elverişli ise alınıp kullanılıyor. Bazıları uygunsuz taşları alıp eğreti binalar kuruyor, bazılarıda uygunsuz taşları ayıklamaya çalışıyor, yapılan bundan ibaret kimse kimseye zorla taş satmıyor anlayacağın.
GÜNEŞ benzetmem bu site için değil, GERÇEKLER içindir ve bu sitede de bir çok gerçek gün yüzüne çıkmıştır, ve devamda edecektir, Allah dilediği müddetçe.
esenlik dilerim
|
Yukarı dön |
|
|
asım Uzman Uye
Katılma Tarihi: 14 agustos 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 1700
|
|
|
|
umarım sitede yazılanlar böyle bir kapanma durumuna karşın yedekleniyordur...
yoksa bu kadar zihinsel üretim kaybolacaktır...
__________________ O halde yüzünü, Allah'ı bir tanıyarak dine, Allah'ın insanları üzerine yaratmış olduğu fıtratına doğrult. Allah'ın yaratışında değişiklik bulunmaz. Dosdoğru din budur. Fakat insanların çoğu bilmezler.
|
Yukarı dön |
|
|