Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Hayrullah bey
Bir takım iğnelemelerle bir yere varamıyacağımızı bilmenizi istiyorum.Ben açılan konunun gerektirdiği şeyler yazmaya gayret ediyorum siz ise konuyu her ne kadarda anlamak için sorsanızda ben bu başlık altındaki konunun bölünmemesi adına rab hakkındaki düşüncelerimi yazdım.Bunlar sadece küçücük şeyler ne kadar yazarsam yazayım net olarak onu anlatamıyacağımı her insanın onu kendisinin tecrübe etmesi gerektiğini ve bu süreç içerisinde gerekli olan argümanalrdan da faydalanılması gerektiğini dillendiriyor ve buraya allamelik yapmaya gelmediğimi,birilerinin düşüncelerine kilit vurmak gibi bir niyetimin hiç olmadığını bilmenizi isterim.
Şimdi zaman nedir diye soruyorsunuz?Zaman hakkında binbir çeşit yorum var.
Evrendeki canlılık için bile binbir düşünce dillendiriliyor şimdi ben bunları size anlatsam ne olacak?Önemli oaln sizin bu süreç içerisindeki yerinizi bulmanız ve hazmetmenizdir.Yoksa evrimlemi oldu direkmi yaratıldı bunu size şimdi anlatsam konu dağılıp gidecek.Uzayı anlatsam konu dağılıp gidecek.
Haa eğer paylaşımda bulunmak sitediğiniz güzel okumalar var isede gerekirse bizlerle paylaşın
Ama kimseyi lütfen iğnelemeyin
__________________ BİLİNÇSİZ BİR ŞEKİLDE ORTAYA ÇIKAN ALIŞKANLIKLARIN BEDELİNİ HİSSİZLEŞEREK ÖDERİZ...
|