Yazanlarda |
|
Tavilo Ayrıldı
Katılma Tarihi: 27 ekim 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 40
|
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
..
__________________ Dağlara çıkmayan, uzakları göremez.
|
Yukarı dön |
|
|
adalet Uzman Uye
Katılma Tarihi: 02 ekim 2006 Gönderilenler: 1195
|
|
|
|
Merhaba Tavilo ilginç bir üslubun ve kişiliğin var.Bu siteyi bayağı iyi izlediğin,yaptığın tahlillerden belli ve herkes seni merak ediyor.Hoş geldin,siteye yeni bir soluk ve hareket getirdin.Yazılarını "dost acı söyler "kuralına göre okuyup anlamaya çalışıyorum.
__________________ "Bir kavme olan kininiz sizi adaletten ayırmasın.."
|
Yukarı dön |
|
|
Guests Guest Group
Katılma Tarihi: 01 ekim 2003 Gönderilenler: -259
|
|
|
|
Fatır-10
Kim izzet ve şeref istiyor idiyse, bilsin ki, izzet ve şerefin hepsi Allah'ındır. O'na ancak güzel sözler yükselir (ulaşır). Onları da Allah'a amel-i salih ulaştırır. Kötülüklerle tuzak kuranlara gelince, onlar için çetin bir azap vardır ve onların tuzağı bozulur.
|
Yukarı dön |
|
|
Tavilo Ayrıldı
|
|
|
|
,,
|
Yukarı dön |
|
|
Guests Guest Group
|
|
|
|
Tavilo Yazdı:
sayın haktansapmaz bey beni yanlış anladınız,size verdiğim yanlış izlenimi elimden geldiğince değiştirmeye çalışacağım,daha önce kullandığım bir nickim yok bu konuda rahat olabilirsiniz. |
|
|
Tamam, yanlış anladım, özür. Bildiğim kadarıyla benim öğrencilerim falan yok. İstihbaratın doğru ise bunu ispat etmelisin. Ben halen bir ferdim; ne bir cemaatın/grubun lideri nede bir üyesiyim. Böyle bir arayışın da çabasında değilim. Bir resul de beklemiyorum. Sen beni tanımıyorsun.
Tekrar hoş geldin!
|
Yukarı dön |
|
|
Metehan2003 Ayrıldı
Katılma Tarihi: 11 ocak 2009 Yer: Micronesia Gönderilenler: 474
|
|
|
|
selam,
sayın Tavilo hoşgeldin faslını geçtik,atışma ve sataşmadan ziyade burada ki dostlara ne gibi yeni fikirler
sunabilirsin?
Burada tartışmak istediğiniz belli bir konu mu var? Sürekli yeni konu başılklarının açılmasını
eşelitiriyorsunuz.
Size bu konuda hak veriyorum.Ancak takdir edersiniz ki dinamizm hayatın gerçeği ve herkesi tatmin etmek
zorunluluğu olmamakla birlikte gerçekleştirmeside mümkün değil.
Kısa zamanda bir fark oluşturacak fikirler öne sürmezseniz,ilgi ve alaka uyandıran siteye girişiniz nezdimde
sıradan bir hal alacak.
__________________ "Allah dilemedikçe siz bir şey dileyemezsiniz"
|
Yukarı dön |
|
|
Tavilo Ayrıldı
|
|
|
|
merhaba,
yazılarımın hepsini sildim,yöneticiye gereken mesajı yazdım eğer gerekli banlama yapılmasa (özelden hakaret var)bizde hem yasal hemde ahir yaşamda hakkımızı sonuna kadar kullanacağız.selamlar...
|
Yukarı dön |
|
|
Guests Guest Group
|
|
|
|
Yani diyosun "ne olur banlayın beni!" böylesinide ilk defa görüyorum:)
Yalnız gidişine üzülenlerde olacaktır.Ne güzel hanif dostların A.Hakan'ı olacaktın,bizim mahalleden haberler sunacaktın.Sağlık olsun,yanlışın neresinden dönersen kardır demişler,yinede tebrik ederim seni olumlu bir davranış sergiledin.Selamlar..
|
Yukarı dön |
|
|
Tavilo Ayrıldı
|
|
|
|
sayın dermanbeg,konuyu bulandırmayın,bana özelden hakaret edenin banlanmasını talep ediyorum,site yöneticisine gereken mesaj iletildi her ne kadar da güvenilecek bir yönlerinin kalmadığını öğrenmiş olsam da yinede bu konuda yönetici ye/lere güvenmek istiyorum ve sabırla gerekenin yapılmasını bekliyorum....
selamlar....
|
Yukarı dön |
|
|
hizmetkar Newbie
Katılma Tarihi: 28 agustos 2009 Yer: Turkiye Gönderilenler: 36
|
|
|
|
SELAM ÜSTÜNÜZE OLSUN, NEDENDİR BİLEMEM BURADAKİ ÇATIŞMALARIN MANASI: AMA ŞUNU İFADE TEMEK İSTERİMKİ BEN BURADA HERKESİN YAZILARINI OKUYORUM. BANA GÖRE TÜM BURADA YAZANLAR BİRŞEYLERİ TEK TEK YAKALAMİŞ. HARİKA KURAN TEVİLLERİ VAR. TÜM FİKİRLER BİR ARAYA GELSE BURADA HARİKA BİR KURAN TEVİL KİTABI OLUŞACAKTIR. BU KİTAB İÇİN ADMİNLER BİR ÇALIŞMA YAPSIN LÜTFEN TÜRKİYE YERİNDEN OYNAMASSA BEN İNSAN DEĞİLİM. ARKADAŞLAR ÇATIŞMA YERİNE AYDINLIK ÜRETMEYE DEVAM. MÜRSELAT KARDEŞİN YASAĞI KALKSIN NEDENMİ ADAM GERÇEĞİ BULMUŞ. O DEĞERLİ FİKİRLERE İHTİYACIMIZ VAR. VESSELAM
__________________ haydarı kerrar
|
Yukarı dön |
|
|