Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
nurkalbim Yazdı:
Ben seyrediyorum NUR TV'yi. Iskender beyde bunamislik sezinlemedim. Gayet guzel konusuyor. Guler yuzlu ve espirili.
|
|
|
Nur Kalbim bende dun tesadufen Iskender Efendinin, Diyanet isleri baskaninin konusmasini ele alan, programinin 30 dakikalik bir bolumunu izledim. Orda gercekden bir cumleyi kurmak icin dusnumesi yada onundeki kagida bakmasi gerekiyordu. Mesala Diyanet Baskanliginin islerinin bildirisinden okurken cok basit bir iki cumle soylemesi gerekiyordu. Hatirlaymadi hemen yanindaki kagitlari karistirmaya basladi.
Adam yasli haliyle olacak o kadar unutkanlikda baslamis, ekranda surekli birseylerin hatirlatilmasi gerekiyor. Ama sen tabiki Mehdi gozuyle izledigin icin o tarafini goremiyorsun.
Adamcagiz unutmaya baslamis, benim merak ettigim, yerine nasil bir kilif uydurup kimi gecireckler. Biraz daha Mehdi efendiyi ekrana cikarmak icin ugrasirlarsa Eski ABD baskani Reagan durumuna duser. Adamda alzaymir hastaligi vardi. Disardan bakinca turp gbiydi ama konusmaya baslayinca unutkanlik hastaligindan dolayi sacma sapan konusurdu.
Simdi bizm Mehdi efendiyi TV ekranainda onune kagitlar surerek idare ediyorlar ama bu unutkalik hastaligi yaslilikla gelir ve gittikce kotulesir. Nurkalbim kim yerine Mehdicik adayi habirin var mi ?
Herseyin Bunagi olurda Bunak Mehdi gorecegim gercekden aklima gelmezdi. Inanmiyorsaniz son aylardaki konusmalarini NUR TV den izleyin. Unutkanlik hastaliginin belirtilerini goreceksiniz
Selam ve dua ile
Radyoman
__________________ 43/44 Dogrusu o Kur'an, senin için de, kavmin için de bir ögüttür ve siz ondan sorguya çekileceksiniz.
|