Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Dermanbeg ve Metehan dostlar,
Kuranihayat arkadaşın tespitlerine katılıyorum. sizin de anlamanızı bekliyorum. SESİMİZİ YÜKSELTELİM, DAVETİ ve ÖRNEKLİĞİ yaşayarak gösterelim ve Rabbimizin dilemesi, izni ve yardımı ile imtihanı başarmış MUHLİS-HANİF-MÜMİNLER olarak ölelim, çabalarımızın sonucunu Allah'a bırakalım. O dilemeden biz dileyemeyiz. Hani hep der ya Kuran da ZALİKE FEVZUL AZİM, işte büyük kurtuluş ve başarı mutluluk budur diye.
Dünya'da biliyorum ki şeytanın dindarlar üzerindeki son iki kozundan biri KUTSAL DAVA-ZAFER fenomenidir. aman dikkat, ellerinden masum kanları damlayan, karınları kul yetim hakları ile dolu bir çok adam gördük-görüyoruz hepsi de "ALLAH İÇİN-DİN İÇİN-İSA İÇİN-DAVUTUN KRALLIĞI İÇİN-KINGDOM OF THE HEAVEN İÇİN-İSLAM DEVLETİ İÇİN" yapıp ettik diyorlardı ve diyorlar.
Bence insanın bu dünyada düzeltebileceği yegane şey kendisi ve kazanabileceği en büyük zafer KENDİNİ YENMEK. Bunu da miskin tekkelerde değil, manastırlarda değil HAYATIN TAM ORTASINDA BAŞARMAK ve geride kalanlara güzel bir örneklik bir umut bırakmak.
dosdoğru bir adam bir aileyi bir mahalleyi değiştirebilir.
bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir süvariyi, bir süvari bir muharebeyi kazandırır, Allah dilerse.
" Güzel söz, kökleri yerde sabit, dalları göğe uzanmış bir ağaç gibidir, RABBİNİN İZNİ İLE HER MEVSİM MEYVESİNİ VERİR " Kuran
selam ile..
__________________ yalnız Allah'a teslim ol ve şahitliği dosdoğru yap...
|