Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Tahminim yonetim benim bu kullandigim kelimelerden ziyade forumun akisina yonelik mudahelelerimden rahatsiz oldu. Bu yuzden bir muddet sizleri rahat birakayim. Aslinda bende kisir cekismelerden rahatsizlik duyuyorum.
Muhliskul Kardeşim,
yanılıyorsunuz...
" forumun akışına müdahale " tüm site müdavimlerinden beklenen bir şeydir hatta bir görevdir. forumlar bu katkılarla yürür...sizin veya bir başkasının katkıda bulunması bizi üzmez, bilakis sevindirir.
"başkaları için de ileride emsal teşkil edecek " " sözkonusu birkaç kelimenizin editlenmiş olması sizi yönetim ile ilgili yanlış bir kanaate götürmüş bulunmaktadır. düşündükleriniz yönetimin düşündükleri değildir. empati yapıp bu kelimelerin " bize " söylendiğini varsayalım, acaba hoşumuza gider miydi. " farz-ı muhâl " eğer niyetimiz sizin düşündüğünüz gibi olsaydı, sadece ilgili birkaç kelime değil, tüm yazınız silinirdi. yazınız yerinde duruyor. bunu gözden kaçırmışsınız.
bunları hem size hem de okuyucuya açıklama ihtiyacı hissettim.
Muhabbetle
__________________ Andolsun, size öyle bir kitap indirdik ki sizin bütün şeref ve şanınız ondadır. Hâlâ aklınızı kullanmayacak mısınız? ENBİYA 10
|