Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Selam ilgilenen aradaşlara teşekkür ederim..
Ben bu durumdan kurtulmak için sürekli dualarımı sure'lerimi okuyorum , o kadar çok sabrettimki anlatamam kaç gece öldüm kaç sabah dirildim anlatamam dediğim gibi sıkıntılarım hayaller üstü ben bunları neden yaşadım nasıl yaşadım bunları oluşturan sebebler neydi diye sorarsanız adam gibi cevap bile veremem.. Bir ölüm korkusu atağıyla başladı herşey ve devamı geldi, sonrasında çözdümki ben ne kadar kassamda piskolojik olarak dinç olmaya çalışsamda hayata bağlanmaya çalışsamda aslında benim savaştığım bataklıktan çıkan sineklerle uğraşmakmış.
Ben hayatımı kendimi kasma üzerine kurmak istemiyorum , kendimi kandırıp bende varolan problemi gözardı edip yoluma devam edebilirim belki şu anki durumumdan biraz daha iyi olabilirim ama ben bana zarar veren olguya karşı dönmüşüm ve bundan kurtulmaya kararlıyım , inanın bu kadar sıkıntıyla hayat yaşanmaz çektiklerimi cümlelere anlatmam çok güç kendi piskolojimi o kadar derinlemesine anlatamam ama , insan kapasitesinin belkide %20-30 'unu ancak kullanabiliyor ve suya sabuna dokunmayan aciz boşverci bir insan oluveriyorsunuz. Bu sıkıntılar bir bakıma bunlara zorluyor.
Hocalara gitme mevzusunda ise , ben hocalara ne amaçla gittiğimi biliyorum yaratanda biliyor niyet iyi olup karşı tarafın kötü olması benim hatam olamaz.. Acaba bu konuda yardımları olabilirmi diye düşündüm ve şunuda anladımki ciddi bir cin musallatında okumalar rahatlatıyor ama bedeninizden uzaklaştırmada etkisiz kalıyor. Evet dua ediyorum sure okuyorum savaşıyorum , allah kuran'da sürekli dua edin diyor ama bir musibetle karşılaştığınızda'da bunun tedavisi için araştırın aklınızı çalıştıranda diyor. Arkadaşlar benim %100 iyi olduğum anlarda oldu yani bedenimden uzaklaştırıldıkları anlarda oldu , o anlarda ne histe ne piskolojide olduğumu iyi biliyorum ve anladımki bunca yıl benim kendi kendime yapmadığım sebebten dış etkilere maruz kalarak sıkıntı çekmişim. Çünkü kısa bir dönemliğinede kurtulduğum anlardaki ben'le şu an sıkıntı çeken ben arasında dünyalar kadar fark var. Şu an okuma yapsam bedenimde dolaştıklarını hissediyorum kasılmalar titremeler her türlü etki mevcut , şükürler olsunki bu şekilde'de olsa hayatıma devam edebiliyorum..
Bu dert'in bana en büyük öğrettiği şey sabır oldu , inanç oldu , iman'ın kuvvetlenmesi oldu, araştırmacı yönümün kuvvetlenmesi , hayatın anlamlı olduğu gerçeğini anlamış olmam oldu. Derlerya her musibette bile alınacak ders vardır ben bundan çok ders aldım..
Dua'm ve umudum oki umarım bir gün bu dertten tamamiyle kurtulmayı başarırım hepinize selamlar.
|