Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
SELAM TÜM ARKADAŞLARA
HER ŞEYDEN ÖNCE NE KADAR ÜZGÜN VE PİŞMAN OLDUĞUMU BİLMENİZİ İSTERİM.SİZLERDEN AFFIMI DİLİYORUM.
bu siteye girip okumaya başladıktan sonra o kadar çok yanlış şeyler olduğunu gördümki aklım şaştı.buradaki fikirlere çok değer veriyorum.okuduklarım bana yeni bir yol çizdirdi.dinimi yalnız ALLAHA has kılarak yaşamaya çalışıyorum.
kuranın tefsir edilirken kasten veya kasıtsız olarak yanlış çevrildiğini bir çok arkadaş burada kanıtlarıyla açıkladı.ne bileyim başörtüsü meselesi aklıma gelen ilk örnek.bende gene bu sitede okuduğum bir yazıda bir arkadaş ALLAH domuz etini değilde etin bir şeklini kastetmiş olamazmı yazısını okuduktan sonra ya gene kasıtlı saptırılma var diye düşünmüştüm.doğru bildiğim o kadar çok yanlışla karşılaştımki buda herhalde onlardan dedim.
sitede böyle bir konu açılıncada bende konu hakkında fikirlerimi yazdım.elif-be arkadaşım bana domuzun adını yaz demiş.yazamıyorum çünki domuz sadece hınzır olarak geçiyo.sizler haklıydınız.ben cahillik ve ukalalık ettim.önce ALLAH tan sonrada beni domuz eti helal diyen kişi olarak okuyan herkesten affımı diliyorum.
demekki bu sitede her yazılana itibar etmemek gerekiyor.fakat kimin doğru kimin yalan yazdığını nasıl bilicem.ALLAH yardımcımız olsun.
hepinizden tekrar tekrar özür diliyorum.bir daha bu sitede yazımı göremiyeceksiniz ama hergün sizleri okumaya devam edicem.
LÜTFEN HAKLARINIZI HELAL EDİNİZ.
AHMET MURAT ERKILINÇ
__________________ murat54
|